AcasăSPORTMeci amical: Steaua - FC Basel 1-1

Meci amical: Steaua – FC Basel 1-1

VEZI AICI GOLURILE! Steaua Bucuresti a terminat la egalitate cel de-al doilea meci amical din cadrul cantonamentului efectuat in Marbella, Spania.


Joc bun facut de Steaua in confruntarea cu FC Basel, fosta adversara a CFR-ului din play-off-ul Ligii Campionilor. ”Ros-albastrii” a dominat prima repriza, chiar daca nu categoric, insa erorile la finalizare ale lui Chipciu (37) si Szukala (39) au pastrat tabela de marcaj nemodificata.

In partea secunda, antrenorul Laurentiu Reghecampf i-a trimis pe teren pe Florin Gardos, Cristi Tanase si Andrei Prepelita, iar ritmul de joc s-a schimbat, mult mai alert spre poarta elvetienilor.

Minutul 80 a adus deschiderea scorului, Mihai Pintilii marcand cu un sut de la 16 metri. La ultima faza de joc, neatentia defensivei steliste le-a permis elvetienilor sa egaleze, Doru Bratu deviind in propria-i poarta o centrare.
Jocul de la Marbella a consemnat si debutul in tricoul ”ros-albastru” al brazilianului Rafael Cruz, cu o evolutie destul de sigura in flancul drept al apararii.

„Am jucat mai bine decat ei, am avut mai multe ocazii, am jucat fotbal fata de Fc Basel, dar mie mi-a placut mai mult meciul cu Celtic. Azi a fost ceva mai haotic”, a spus Gigi Becali.
Urmatorul meci al Stelei va fi pe 21 ianuarie, cu Ferencvaros Budapesta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger