AcasăSPORTMayweather ramane neinvins! Afla ce a facut bacauanul Ronald Gavril in gala...

Mayweather ramane neinvins! Afla ce a facut bacauanul Ronald Gavril in gala de la Las Vegas

Americanul Floyd Mayweather a facut spectacol sambata noaptea, in primul meci de box disputat dupa o pauza de un an. Pugilistul de 36 de ani a trecut cu bine peste perioada de trei luni in care a fost arestat pentru violenta domestica.

Desi nu l-a facut knock-out pe Roberto Guerrero, compatriotul sau, Mayweather a obtinut o victorie indubitabila, la decizie, toti cei trei judecatori fiind de partea sa. Interesant este ca toti cei trei judecatori au dat acelasi scor, 117-111 in favoarea lui Mayweather.

Mayweather a obtinut, astfel, a 44-a victorie din 44 posibile si si-a pastrat centura de campion mondial la categoria welter, in versiunea WBC.

La finalul intalnirii, americanul a anuntat ca s-a accidentat la mana si este posibil sa mai boxeze abia in luna decembrie, desi Richard Schaefer, CEO la Golden Boy Promotions, sustinerea ca Mayweather este obligat sa se bata pe 14 septembrie, tot la Las Vegas. In cazul in care americanul nu va putea onora data respectiva, locul sau in main-event ar putea fi luat de Saul Canelo Alvarez.

Sambata noaptea, la Las Vegas, a boxat si bacauanul Ronald Gavril, unul dintre cei mai promitatori luptatori romani. In varsta de 26 de ani, Gavril a obtinut o victorie entuziasmanta la categoria supermijlocie, fostul campion national de amatori facandu-l knock-out, in repriza a treia, pe americanul Roberto Young.

A fost a patra victorie obtinuta de Gavril la profesionisti, din tot atatea posibile, si a treia obtinuta prin knock-out. Romanul a debutat cu o victorie pentru The Money Team, echipa condusa de Floyd Mayweather si rapper-ul 50 Cent.

author avatar
Cristi Ionita
687 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger