AcasăSPORTMaxim asteapta un semn de la Malaga!

Maxim asteapta un semn de la Malaga!

Alexandru Maxim spera sa ajunga in Primera Division prin intermediul lui Josep Ruiz Clotet
Jucatorul dorit cu ardoare de Steaua a pastrat legatura cu antrenorul cu care a castigat campionatul la juniorii Under 19, pe vremea cand evolua pentru Espanyol Barcelona. Josep Ruiz Clotet este antrenor la echipa a doua a seicilor de la Malaga!
Alexandru doreste sa joace alaturi de marile vedete din Spania

Cel mai dorit jucator din Liga 1 a dezvaluit ca pastreaza legatura cu fostul sau antrenor de la juniorii lui Espanyol. „Mi-as dori sa ajung in campionatul spaniol. Am fost acolo si mi-a placut foarte multe experienta de la Barcelona. Omul care m-a adus Espanyol se afla acum la Malaga si mi-a spus ca ma urmareste in continuare”, sustine jucatorul dorit de Gigi Becali in Ghencea.

Maxim spera sa ajunga in Primera Division prin intermediul lui Josep Ruiz Clotet

Dupa ce a castigat titlul la juniori, alaturi de Alexandru Maxim, Josep Ruiz Clotet (35 de ani) a pregatit echipa a doua a clubului din capitala Catalunyei timp de 2 sezoane. Din 2010, omul care poarta acelasi prenume ca si Guardiola a plecat in Suedia, unde a antrenat pe Malmo FF, ca secund al celui care a fost 14 ani selectionerul Suediei,  Roland Nilsson. A fost apoi principal la Halmstads (2011), iar apoi a preluat echipa norvegiana Viking Stavanger (2012). Din aceasta vara, Clotet este antrenorul echipei Atletico Malagueno, satelitul gruparii Malaga, formatie care evolueaza in Segunda B (liga a treia spaniola).

author avatar
Sebastian Stan
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger