AcasăSPORTMata si Hummels, rezolvati de Barcelona

Mata si Hummels, rezolvati de Barcelona

Mata si Hummels ar urma sa-i inlocuiasca pe David Villa si Puyol la Barcelona

FC Barcelona vrea sa se miste repede pe piata transferurilor, pentru ca antrenorul Tito Vilanova sa aiba tot lotul la dispozitie inca de la inceputul pregatirilor.

Mata si Hummels ar urma sa-i inlocuiasca pe David Villa si Puyol la Barcelona

Astfel, dupa ce a batut palma pentru achizitionarea lui Neymar, FC Barcelona pregateste alte mutari importante pe piata transferurilor.

La capitolul veniri pot fi trecuti doi fotbalisti de top. Juan Manuel Mata, vedeta lui Chelsea si cel mai bun pasator din Premier League, este gata sa imbrace tricoul „blau-grana”, desi a crescut la Real Madrid, grupare pentru care a evoluat pana in 2007.

Mata a facut un sezon de exceptie la Chelsea, reusind 20 de goluri si 35 de pase decisive, iar oferta catalanilor este una pe masura: 22 de milioane de euro plus Alexis Sanchez. Chelsea il achizitionase pe Mata in 2011, de la Valencia, pentru 30 de milioane de euro.

A doua achizitie importanta pe care vrea sa o faca FC Barcelona este aducerea fundasului central Mats Hummels, de la Borussia Dortmund. Neamtul este cotat la 40 de milioane de euro in acest moment, iar Barcelona este dispusa sa renunte la trei fotbalisti pentru a finanta aceasta mutare si alte eventuale achizitii.

David Villa este cu un picior si jumatate la Tottenham Hotspur, pentru 15 milioane de euro, iar Cesc Fabregas si Thiago Alcantara ar putea ajunge la pachet la Manchester United, pentru aproape 60 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
1.273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger