AcasăSPORTMassimo Moratti a vandut gruparea Inter Milano unui afacerist indonezian

Massimo Moratti a vandut gruparea Inter Milano unui afacerist indonezian

Massimo Moratti

Ajuns la 68 de ani, Massimo Moratti, boss-ul de la Internazionale Milano, a anuntat ca s-a saturat sa bage bani in echipa si cauta un cumparator pentru echipa.

Massimo Moratti

Imediat au aparut pretendentii si, in cele din urma, Moratti a batut palma cu Erick Thohir (43 de ani), afacerist indonezian implicat in sustinerea financiara a unor echipe precum Philadelphia 76ers (NBA) sau D.C. United (MLS).

Conform tuttomercatoweb, Thohir va plati 200 de milioane de euro pentru a achizitiona 55% din actiunile clubului Internazionale Milano, urmand ca intr-un viitor apropiat indonezianul sa ajunga sa detina 80% din club.

Erick Thohir

Aceeasi sursa sustine ca, in momentul in care afacerea va deveni oficiala, posibil chiar saptamana viitoare, Thohir va veni pe „Giuseppe Meazza” cu argentinianul Ezequiel Lavezzi, de la Paris Saint Germain, care ar urma sa fie cel mai important tranfer al verii efectuat de Inter.

Moratti a preluat clubul Internazionale Milano in 1995, iar cu el la timona, gruparea de pe „Giuseppe Meazza” a castigat cinci titluri de campioana a Italiei, Campionatul Mondial al cluburilor (2010), Liga Campionilor (2010) si Cupa UEFA (1998).

author avatar
Cristi Ionita
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger