AcasăSPORTMarius Popescu, tehnicianul Universitatii Cluj, salariu de 1.594 de ori mai mic...

Marius Popescu, tehnicianul Universitatii Cluj, salariu de 1.594 de ori mai mic decat Mourinho!

Marius Popescu, zambitor chiar si cu un salariu de 800 de euro pe luna

Tehnicianul Universitatii Cluj incaseaza 800 de euro lunar. In coada clasamentului il regasim si pe Adrian Szabo, de la FC Brasov, care primeste 1.500 de euro pe luna.

Marius Popescu, zambitor chiar si cu un salariu de 800 de euro pe luna

Nu doar jucatorii din Liga 1 sunt nemultumiti de intarzierile salariale, ci si antrenorii. Si mai ales aceia cu venituri mici. Este cazul lui Marius Popescu, tehnician al Universitatii Cluj, remunerat pe hartie cu 800 de euro lunar, contractul pe un sezon fiind de 9.600 de euro, conform DigiSport.

Jose Mourinho este cel mai bine platit antrenor din lume

Banii vin cu intarziere, dar si atunci cand ajung il plaseaza pe Popescu in coada clasamentului. Prin comparatie cu Jose Mourinho, cel mai bine platit antrenor al planetei (venit anual de 15,3 milioane de euro), „principalul” Universitatii castiga de 1.594 de ori mai putin. Prost sta si Adrian Szabo, de la FC Brasov, care ridica 1.500 de euro pe luna. Deloc surprinzator, rapidistul Marian Rada pregateste echipa pe un salariu lunar de 2.000 de euro, cu 100 de euro mai mult decat revelatia turului, Valentin Sinescu, de la Astra Giurgiu.

Reghecampf nu este lider si la bani

Lider cu Steaua in Liga 1, Laurentiu Reghecampf nu conduce si in clasamentul veniturilor. Salariul de 120.000 de euro pe sezon il plaseaza abia al 4-lea, in spatele lui Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti/ 150.000 de euro), Viorel Hizo (FC Vaslui/ 240.000 de euro) si Paulo Sergio (CFR Cluj/ 300.000 de euro).

Lucescu, primul intre romani

Tehnicianul Sahtiorului este cel mai bine platit antrenor roman, cu un venit anual de trei milioane de euro. Pe locul 2 este Cosmin Olaroiu, platit de Al Ain cu 2,5 milioane de euro pe sezon, podiumul fiind completat de Dan Petrescu (2 milioane de euro de la Dinamo Moscova).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger