AcasăSPORTMario Mutu: „Jucatorul meu preferat este Stekelenburg!”

Mario Mutu: „Jucatorul meu preferat este Stekelenburg!”

Alexandra si Mario sunt indragostiti de capitala Italiei

Baiatul lui Adrian Mutu nu tine cu echipa tatalui sau, AC Cesena, el fiind un fan infocat al gruparii AS Roma. Firesc, avand in vedere ca Mario traieste in „Cetatea Eterna”. Insa, intrebat care este fotbalistul preferat, Mario Mutu l-a indicat pe goalkeeper-ul olandez Maarten Stekelenburg.

Alexandra si Mario sunt indragostiti de capitala Italiei

Primul copil a lui Adrian Mutu, rezultat din casatoria cu Alexandra Dinu, nu tine cu actuala echipa a „Briliantului”, si nici nu-l are pe „decarul” Cesenei drept fotbalistul preferat. Crescut la Roma, acolo unde locuieste cu mama sa, Mario Mutu, acum in varsta de 9 ani, este foarte pasionat de fotbal. Insa, echipa preferata de fiul atacantului roman este gruparea de pe „Olimpico”, AS Roma.

Mario Mutu este fanul lui Marteem Stekelenburg

Marea „aroganta” abia urmeaza Pustiul spune ca il are ca idol pe goalkeeperul olandez al Romei, Marteen Stekelenburg.

Mutu va juca la Cesena doar pana la finalul acestei stagiuni

Interesant este ca, in 2008, tatal lui Mario a fost foarte aproape de a semna cu echipa gloriosului Francesco Totti, dar conducerea Fiorentinei – formatie pentru care Adrian evolua atunci – nu a fost de acord sa-si cedeze atacantul, desi oferta venita din Capitala era de 20 de milioane de euro. In turul campionatului, Cesena a cedat pe terenul Romei cu scorul de 1-5, Adrian Mutu iesind suparat la pauza. Cesena si AS Roma se vor reintalni in ultima etapa din Serie A, pe terenul lui Mutu.

author avatar
Sebastian Stan
681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger