AcasăSPORTMarin Condescu a fost in vizita de acomodare la Politie

Marin Condescu a fost in vizita de acomodare la Politie

Marin Condescu este preocupat mai degraba de rezultatele Pandurilor decat de ancheta politistilor

Presedintele Consiliului de Administratie al CS Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, s-a prezentat, ieri, la sediul Politiei Gorj, unde a fost chemat pentru audieri in dosarul in care este acuzat de spalare de bani si fals si in care luni au avut loc perchezitii.

Marin Condescu este preocupat mai degraba de rezultatele Pandurilor decat de ancheta politistilor

Marin Condescu a declarat, inainte de a intra in sediul Politiei Gorj, ca nu stie care este obiectul dosarului in care va fi audiat, reafirmand ca singurele informatii pe care le are pe aceasta tema sunt cele pe care le-a aflat de la jurnalisti. Presedintele Consiliului de Administratie de la Pandurii Targu Jiu a venit insotit de avocatul sau, care a declarat ca este vorba despe un dosar penal ce vizeaza modul in care firma care asigura tichetele de masa pentru mineri si energeticieni a incheiat cu echipa de fotbal un contract de cesiune de creante in valoare de 1,7 milioane de lei. Avocatul lui Condescu a precizat ca la acest dosar a fost anexata si plangerea care vizeaza modul in care Marin Condescu ar fi imprumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, in primavara lui 2012. Mai multe perchezitii au avut loc, luni, la locuinta lui Marin Condescu, la sediul clubului Pandurii si la sediul din Bucuresti al Federatiei Nationale Mine Energie.

In primavara acestui an, conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO), principalul finantator al gruparii gorjene, a depus trei plangeri penale impotriva lui Marin Condescu, cerand clarificari asupra modului de cheltuire a unor mari sume de bani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger