AcasăSPORTMarile forte se bat pe Cristiano Ronaldo! Vezi cat ofera Manchester United...

Marile forte se bat pe Cristiano Ronaldo! Vezi cat ofera Manchester United si Paris Saint Germain pentru portughez

Desi pare incredibil, zilele lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid sunt numarat, fiind putin probabil ca portughezul sa continue si din vara pe Bernabeu, in conditiile in care „galacticii” pregatesc o reconstructie.

In plus, Jose Mourinho, antrenorul cu care starul portughez s-a inteles cel mai bine in cariera, este si el pe picior de plecare, fiind asteptat cu bratele deschise de fanii lui Chelsea Londra.

Totusi, Cristiano Ronaldo nu va ajunge pe Stamford Bridge. Fotbalistul este curtat cu insistenta de Manchester United si Paris Saint Germain.

Liderul din Ligue I a facut primul pas oficial, PSG anuntand ca este gata sa puna la bataie 100 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile lui Cristiano Ronaldo.

Manchester United nu are buget nelimitat precum seicii de la PSG, dar ramane cel mai tare brand din fotbal, ceea ce inseamna incasari pe masura.

Astfel, campioana Angliei este dispusa sa ofere doar 80 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, iar diferenta ar fi anulata prin cedarea la schimb a unui jucator dintre Nani si Chicharito Hernandez.

In plus, oficialii lui Manchester United se bazeaza pe sprijinul celor de la Nike, care ii ofera fotbalistului bonusuri consistente tocmai pentru ca portughezul sa se intoarca pe Old Trafford.

author avatar
Cristi Ionita
663 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger