AcasăRecomandariMarica se face “tunar”. Este ca si transferat de Arsenal!

Marica se face “tunar”. Este ca si transferat de Arsenal!

Curtat cu insistenta de Internazionale Milano, Lazio Roma sau West Ham United, internationalul roman are mari sanse sa ajunga pe “Emirates”.

Marica are 22 de goluri in 63 de selectii la echipa nationala

Liber de contract, dupa despartirea de Schalke 04, Ciprian Marica s-a antrenat cu cine a putut, pe unde a apucat. Chiar si asa, evolutia sa impotriva Ungariei a fost una remarcabila si a atras atentia echipelor de top din Europa. Marica a primit numeroase oferte, insa cea mai avantajoasa pare a fi cea venita din partea lui Arsenal Londra, gruparea de pe “Emirates” cautand cu disperare un centru-inaintas, unde singura varianta certa este francezul Olivier Giroud. Impresionati de prestatia romanului, oficialii lui Arsenal l-au chemat la discutii, la Londra, pe Ioan Becali, agentul jucatorului. Acesta este asteptat miercuri in capitala Angliei, dupa ce trimisii “tunarilor” vor fi urmarit si prestatia lui Marica din meciul cu Turcia, de maine seara, de pe National Arena.

Conform skysports.com, atacantul roman ar urma sa incaseze in jur de doua milioane de lire sterline pe sezon, daca semneaza cu Arsenal, plus o prima substantiala oferita la semnatura, pentru ca jucatorul vine liber de contract. Interesant este ca mutarea este asteptata cu bratele deschise de cei mai multi dintre fanii lui Arsenal. Acestia considera ca Marica are viteza necesara pentru a pune pe picior gresit masivele defensive existente in Premier League si un joc acceptabil de cap, pentru un varf de numai 1,85 metri inaltime (Giroud este cu 7 centimetri peste roman). In plus, fanii “tunarilor” sunt incantati ca fotbalistul poate veni liber de contract. Ioan Becali, agentul lui Marica, a anuntat ca soarta atacantului se va decide pana pe 15 septembrie. In cazul in care Ciprian face un meci remarcabil si cu Turcia, este asteptata chiar o licitatie intre Arsenal si West Ham, ceea ce ar insemna un salariu si mai mare pentru fotbalist.

author avatar
Cristi Ionita
1.206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger