AcasăSPORTMarica s-a rupt si e incert pentru "dubla" cu Ungaria si Olanda!

Marica s-a rupt si e incert pentru „dubla” cu Ungaria si Olanda!

Marica va lipsi sase saptamani de pe gazon

Internationalul roman Ciprian Marica s-a accidentat la antrenamentul de ieri dimineata al echipei Schalke 04, suferind o ruptura de menisc. Operat cu succes, atacantul va reveni pe gazon abia in luna martie.

Marica va lipsi sase saptamani de pe gazon

Ghinion teribil pentru atacantul echipei nationale. Titular in toate partidele disputate pe 2013 de Schalke 04, Ciprian Marica se vede scos din circuit de o accidentare teribila suferita la sedinta de pregatire de ieri. Vechea problema cu meniscul a recidivat, internationalul roman vazandu-se nevoit sa urce inca o data pe masa de operatie. Interventia chirugicala a decurs fara probleme, insa perioada de recuperare – intre 4 si 6 saptamani – il face pe Marica incert pentru „dubla” tricolorilor cu Ungaria (22 martie) si Olanda (26 martie), din preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia.

„Dragi prieteni, nu am vesti prea bune. O problema cu meniscul ma va tine departe de gazon o perioada, sper eu cat mai scurta. Acum sunt la clinica, iar de maine incep recuperarea. Le multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje, urarile lor imi dau forta si le promit ca voi reveni mai puternic! Danke!”, a scris Marica pe contul personal de „Facebook” la cateva ore dupa accidentare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger