AcasăSPORTMARICA, marcatorul primului gol al Romaniei in meciul cu UNGARIA: “O seara...

MARICA, marcatorul primului gol al Romaniei in meciul cu UNGARIA: “O seara minunata”!

Omul care a adus bucurie in casele romanilor si a marit sansele tricolorilor la victorie, deschizand scorul in partida contra Ungariei, Ciprian Marica, s-a declarat „foarte fericit” dupa incheierea meciului de pe National Arena.

Marica a marcat inca din minutul 2, si a fost, in opinia celor mai multi, omul meciului in partida Romania-Ungaria, de vineri seara. Dupa cele 90 de minute de joc, atacantul a marturisit ca e incantat de rezultat. „Sunt foarte fericit, ma bucur ca am adus aceasta victorie romanilor. Sunt mandru ca sunt roman. E o victorie care ne aduce o seara minunata”, a spus Ciprian Marica, potrivit gsp.ro.

Atacantul a dat de inteles, insa, ca el si colegii sai de la Nationala se gandesc deja foarte serios la viitoarea adversara, Turcia, echipa despre care sunt constienti ca e mai valoroasa decat cea maghiara, pe care au depasit-o cu scorul de 3-0. „E un dezavantaj venirea lui Terim, dar sper sa nu le dam nici o sansa avand in spate o asemenea atmosfera in tribune”, a concluzionat Marica.

Sustinuti din tribunele Arenei Nationale de cateva zeci de mii de romani, tricolorii au trecut, vineri seara, de Ungaria, cu scorul de 3-0 (goluri Marica, Pintilii si Tanase), crescandu-si sansele de a se califica la barajul pentru Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, de anul viitor. Marti, 10 septembrie, Romania va intalni Turcia, intr-o partida ce va incepe la ora 21, pe National Arena din Capitala.

Citeste si: Fotbal: Romania – Ungaria 3-0 si “tricolorii” sunt aproape de barajul pentru Mondiale (VIDEO)

Reactia lui PITURCA dupa victoria la scor in meciul ROMANIA -UNGARIA! (VIDEO)

395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger