AcasăSPORTMarica la Steaua? Niciodata!

Marica la Steaua? Niciodata!

Va fi din ce in ce mai greu pentru Marica sa prinda lotul de Euro

Dorit de Steaua si alte doua cluburi din Liga 1, internationalul fara echipa Ciprian Marica nu are de gand sa revina in Romania nici macar la 30 de ani.

Va fi din ce in ce mai greu pentru Marica sa prinda lotul de Euro

Calit in mari campionate de pe continent, Marica nu mai este impresionat de vorbele lui Gigi Becali, care promite marea performanta la Steaua de aproape 15 ani. Cerut si de Mircea Rednic la Dinamo, golgheterul in activitate al echipei nationale va continua in strainatate, dupa cum sustine Dinu Gheorghe, care a facut publica o discutie cu fostul „caine rosu”: „Marica nu va veni in Romania. Dau din casa – am vorbit cu el acum cateva zile si nu se pune problema sa se intoarca in Liga 1. El si acum are oferte de la alte cluburi, dar este un jucator scump. Cea mai mica oferta de afara este de doua ori mai mare decat cea mai buna oferta din Romania”. De aceeasi parere este si Bogdan Mara, presedinte la ASA Targu Mures: „Si eu zic la fel. Cu siguranta ca Marica va mai prinde un contract afara pe un an, doi”.
Liber de contract dupa despartirea de gruparea turca Konyaspor, Ciprian Marica negociaza cu mai multe cluburi, insa fara o promisiune ferma de transfer. Gigi Becali spera sa atace play-off-ul Ligii 1 cu Marica in ofensiva Stelei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger