AcasăSPORTMarica are ruptura musculara. Adio, Euro?

Marica are ruptura musculara. Adio, Euro?

Marica, la pamant din cauza unei noi accidentari

Accidentat in meciul din „Groapa”, primul sau derby Dinamo – Steaua din cariera, Ciprian Marica are parte numai de vesti proaste: a suferit o leziune fibrilara la bicepsul femural drept, accidentare ce il poate face sa rateze turneul final din Franta!

Marica, la pamant din cauza unei noi accidentari

Conducerea Stelei a anuntat, ieri, printr-un comunicat de presa, ca Marica va fi supus unui RMN pentru a i se stabili gravitatea accidentarii. Totusi, din primele cercetari, se pare ca fotbalistul are o ruptura musculara, iar asta inseamna minimum sase saptamani de repaus! „Accidentat in minutul 36 al meciului cu Dinamo, Ciprian Marica va efectua in aceasta seara un control RMN pentru a afla exact care este cauza accidentarii. (…) atacantul este suspect de leziune fibrilara la nivelul bicepsului femural drept! Mai multe detalii cu privire la starea de sanatate a lui Marica vor fi furnizate dupa incheierea investigatiilor medicale”. Cert este ca, la iesirea de pe teren, Ciprian le-a spus celor din staff-ul campioanei „mi-e rau!”, acestea fiind singurele cuvinte pe care Marica le-a repetat aproape in mod obsesiv.

Revine nu mai devreme de 15 aprilie

In cel mai optimist scenariu, Ciprian Marica va reveni pe teren la jumatatea lunii aprilie, cu mai putin de o luna inainte de finalul campionatului. Asta inseamna ca Marica va rata meciurile cu Astra (tur-retur), Viitorul, Pandurii, ASA si Dinamo din play-off-ul Ligii 1, precum si „dubla” impotriva giurgiuvenilor din semifinalele Cupei Ligii.

Tade, singurul atacant din lot

Fara Ciprian Marica si cu Taher Bawab accidentat, Laurentiu Reghecampf va avea la dispozitie un singur atacant apt din punct de vedere medical. Este vorba despre francezul Gregory Tade (foto), fotbalist pe care Gigi Becali a incercat in zadar sa-l vanda asta-iarna.
Trimis sa se pregateasca singur, cu un preparator pus la dispozitie de club, Tade a fost rechemat in lot de Reghecampf dupa ultimele evenimente. Cel mai probabil, el va fi titular pana la finalul play-off-ului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger