AcasăSPORTMarica, agentul 00FIFA

Marica, agentul 00FIFA

Ciprian Marica si oficialii Konyei, pe Arena Nationala

Ciprian Marica nu mai joaca pentru Konyaspor, dar isi justifica salariul facand munca de impresariat. Miercuri seara, pe Arena Nationala, golgheterul nationalei a venit insotit de oficialii clubului turc.

Ciprian Marica si oficialii Konyei, pe Arena Nationala

Aflat in perioada de recuperare dupa interventia chirurgicala suferita acum doua saptamani, Ciprian Marica si-a facut timp sa urmareasca pe viu partida care a schimbat liderul in Liga 1. N-a venit singur la stadion, ci insotit de oficiali ai clubului din Konya, tintele lor fiind stelistii Cristi Tanase si Alexandru Chipciu. Cei doi internationali au avut parte de referinte extraordinare date de Marica si Gabi Torje, colegul sau de la Konyaspor. In afara lor, turcii mai sunt interesati si de atacantul Toto Tamuz, de la Petrolul Ploiseti,; pentru „varful” israelian, „otomanii” au mers joi seara sa urmareasca la Ploiesti partida dintre Petrolul si Astra Giurgiu.
Cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate „transfermarkt.de”, Alex Chipciu mai are oferte si din fotbalul arab, acolo unde este dorit de Victor Piturca, antrenorul lui Al Ittihad. La randul lui, Tanase (28 de ani) are o cota de piata de 2,7 milioane de euro.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger