AcasăSPORTMarica a inceput recuperarea

Marica a inceput recuperarea

Marica este gata sa revina dupa a doua operatie in ultimele sase luni

Operat la piciorul drept in urma cu o luna, Ciprian Marica a anuntat, ieri, ca recuperarea decurge normal, dar inca nu poate avansa o data pentru revenirea pe teren.

Marica este gata sa revina dupa a doua operatie in ultimele sase luni

Fotbalistul echipei Konyaspor sustine ca se simte din ce in ce mai bine si deja efectueaza exercitii speciale alaturi de echipa Kinetic. „Fiecare zi este un nou inceput, in fiecare zi rasare soarele si in fiecare zi gasim un nou motiv sa zambim. Astazi este o noua zi in care ma antrenez alaturi de echipa Kinetic si ma simt din ce in ce mai bine. Cu zambetul pe buze muncesc pentru a reintra cat mai repede pe teren, mai puternic, mai motivat!”, isi anunta fanii Ciprian Marica.
Chiar daca a evoluat foarte putin in acest sezon pentru Konyaspor, internationalul roman se declara gata sa o ia de la capat din vara, cu conditia sa fie ferit de alte accidentari: „Stiti si voi vorba din strabuni – ce nu te omoara, te intareste! Va marturisesc ca am suferit mult, e greu de descris in cuvinte, dar acum ma simt mai puternic psihic, cel mai important, si fizic lucrez din greu sa ajung rapid intr-o forma buna. Abia astept sa revin in mijlocul colegilor mei de la Konyaspor!”
. Pe 20 aprilie, Marica a fost operat la meniscul piciorului drept pentru a doua oara in ultimele sase luni. Daca recuperarea nu va fi completa, atacantul nationalei risca sa-si incheie cariera la varsta de 29 de ani.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger