AcasăSPORTMaria de Villota anunta revenirea in Formula 1

Maria de Villota anunta revenirea in Formula 1

Iberica si-a pierdut un ochi, dar nu si puterea de a zambi

Pasiunea pentru volan pare sa nu aiba limite in cazul spanioloaicei Maria de Villota, pilotul de teste al echipei de Formula 1 Marussia sperand sa se implice din nou, de anul viitor, in sporturile cu motor.

Iberica si-a pierdut un ochi, dar nu si puterea de a zambi

Maria a suferit un teribil accident pe 3 iulie anul acesta, pe Aerodromul Duxford, din Marea Britanie, inainte de Grand Prix-ul de la Silverstone. Masina ibericei a lovit frontal un camion cu echipamente la 65 de kilometri pe ora. In urma impactului, Maria a fost transportata de urgenta la spital, cu numeroase fracturi.

Maria este fiiva unui fost pilot de curse

Bilantul a fost cutremurator: pilotul de la Marussia si-a pierdut ochiul drept si a suferit o fractura craniana. Acum, la trei luni de la accident, Maria a dezvaluit pentru numarul din octombrie al revistei „HOLA” toate detaliile in legatura cu patania de la Duxford. Blondina sustine ca isi aminteste perfect momentul accidentului, dar si clipele de teroare prin care a trecut dupa operatie. De Villota a avut nevoie de 140 de puncte de sutura, are dureri de cap in functie de conditiile meteorologice si si-a pierdut doua dintre simturi: gustativ si olfactiv. In plus, iberica va mai fi supusa la doua interventii chirurgicale dar chiar si asa Maria nu vrea sa renunte la dragostea pentru volan. Ea nu exclude posibilitatea de a reveni in Formula 1, ca pilot de teste, dar sustine ca cel mai probabil va activa in diferite competitii din SUA, pentru ca pe Batranul Continent nu se ofera licente de piloti profesionisti indivizilor care si-au pierdut un ochi.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger