AcasăSPORTMarele Neeskens, batut cu ranga in Africa de Sud!

Marele Neeskens, batut cu ranga in Africa de Sud!

Intr-o prima faza, Neeskens a incercat sa le vorbeasca suporterilor

Antrenor la Mamelodi Sundowns, batavul Johan Neeskens a fost atacat de fanii furiosi la finalul meciului cu Moroka Swallows, pierdut cu 0-2.

 

 

Intr-o prima faza, Neeskens a incercat sa le vorbeasca suporterilor

„Secund” al lui Frank Rijkaard la FC Barcelona, alaturi de care a triumfat in absolut toate competitiile in care era angrenata echipa catalana, Johan Neeskens si-a propus sa faca cel mai important pas din cariera: din asistent, a devenit antrenor principal! Din pacate pentru el, alegerea nu s-a dovedit una inspirata, fosta mare glorie a fotbalului olandez plecand in Africa de Sud sa predea tainele sportului rege.

Olandezul isi pune mainile in cap de frica

 

Pe banca formatiei Mamelodi Sundowns, Neeskens a cunoscut numai esecuri, iar dupa sase etape din actualul sezon, echipa sa ocupa locul 14 (din 16) in clasament. Firesc, duminica seara, dupa o noua infrangere, 0-2 cu Moroka Swallows, a venit decontul: cu rangi in maini, fanii pretorieni i-au cerut socoteala batavului.

 

Furiosi, sud-africanii au pus mana pe rangi si pari

Pana sa apuce sa dea cateva explicatii, Johan Neeskens a incasat cateva lovituri, cu greu fiind salvat de fortele de ordine din „ghearele” multimii furioase. Si, totusi, ieri, la o zi dupa incidente, olandezul care marca in minutul 2 al finalei Campionatului Mondial din 1974, cu RFG, afirma senin: „Nu renunt, eu sunt un luptator!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger