AcasăSPORTMarea speranta a tenisului romanesc se rupe-n figuri pe Facebook

Marea speranta a tenisului romanesc se rupe-n figuri pe Facebook

Patrick vrajeste numeroase tinere pe site-urile de socializare

La nici 17 ani, Patrick Ciorcila este prezenta surpriza din lotul largit al echipei de Cupa Davis a Romaniei. Despre el, specialistii spun ca, desi este liderul generatiei sale, „i s-a cam urcat la cap”.

Ciorcila se pregateste intens alaturi de echipa de Cupa Davis

Fiul lui Horia Ciorcila, unul dintre cei mai bogati oameni din Cluj, Patrick a pus mana pe o racheta de tenis inca de la varsta de cinci ani.

Pustiul este obisnuit sa pozeze ca o vedeta

Cu timpul, omul de afaceri a intuit talentul din fiul sau, de aici si investitiile masive, inclusiv o academie proprie de tenis, la Cluj. „Mizilicul” de doua milioane de euro s-a transformat, in 2008, intr-un club cu 16 terenuri cu zgura, cu restaurant, sauna, terasa si cu teren acoperit.

Patrick vrajeste numeroase tinere pe site-urile de socializare

Iar rezultatele nu au intarziat sa apara: dupa ce a rupt norii la juniori, Patrick a facut pasul cel mare catre seniori (2012), unde a obtinut si primele victorii, intrand intre cei mai buni 1.000 de jucatori de pe glob. Prin lumea tenisului se vorbeste ca Patrick Ciorcila (17 ani) ar putea fi si mai sus in clasamentul ATP (momentan este pe locul 985) daca nu ar pierde timpul cu activitatile extra-sportive.

Tenismanul este obisnuit sa petreaca mult timp in strainatate

Tenismenul petrece foarte mult timp pe site-urile de socializare, unde se lauda cu vacantele exorbitante facute pe banii tatalui si pozeaza ca un adevarat Don Juan disperat sa „combine” pustoaicele de varsta apropiata. Prietenii il compara cu ex-dinamovistul George Tucudean: provine dintr-o familie extrem de bogata si priveste sportul mai mult ca pe un hobby.

author avatar
Cristi Ionita
1.311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger