AcasăSPORTMarea mahmureala

Marea mahmureala

Tamas si-a dat seama dupa doua zile ca nu mai vrea in Brazilia

Victoria cu Bosnia i-a dus pe tricolori in extaz. Atat de tare, incat la cateva ceasuri dupa colosalul 3-0 din Giulesti, nimeni n-a mai stiut ce urmeaza. FRF, pe cine pune antrenor, iar jucatorii, cine, care care are chef de o excursie in Brazilia.

Tamas si-a dat seama dupa doua zile ca nu mai vrea in Brazilia

Efectul triumfului cu Bosnia si-a pierdut din aura imediat. Vedeta Adrian Mutu a anuntat, zambind, ca pleaca in vacanta, sezonul fiind foarte incarcat pentru el. Razvan Rat si Cristi Sapunaru au declinat si ei oferta unui meci istoric cu Brazilia, preferand plajele din alta emisfera. Ca sa nu ramana mai prejos, Gabi Tamas a anuntat, ieri, ca nu mai face deplasarea, un voiaj pe care oricum il ratase, din motive de alcool.

Rezultatul? Emil Sandoi, uns principal de conjunctura, a suit in avionul de America de Sud, bulversat: „Nici nu stiu ce sa spun, vorbesc serios! O sa vad in Brazilia ce jucatori am”. Mircea Sandu i-a convocat personal pe Tucudean si Matei, care nu s-au “trezit” nici macar la destinatie. Tricolorii au ajuns ieri, la Sao Paolo, in jurul orei 12.30, niciun ziarist brazilian nefiind prezent la aeroport.

Absente, pro si contra

In cazul lui Mutu, absenta nu se justifica. In primul rand, pentru ca Adrian nu are motive sa se declare sleit, el bifand doar 20 de meciuri pentru Fiorentina in stagiunea 2010-2011. In plus, vacante cu familia a tot avut, una chiar recenta, in Republica Dominicana. Apoi, absenta lui din Brazilia nu pica bine (nici pentru fostul selectioner, nici pentru viitorul), cu atat mai mult cu cat „Briliantul” abia revenise la prima reprezentativa. In cazul lui Sapunaru, abandonul este aparent just.

Cristi a avut un sezon ultra-aglomerat, o stagiune in care a castigat titlul intern, Cupa Portugaliei si Europa League, toate cu FC Porto. La Sahtior, cel putin in ultima vreme, Razvan Rat nu a fost folosit, olteanul obosind mai degraba psihic. In fine, despre Tamas se stie: lui i-a placut intodeauna sa se dea in stamba, desi ar fi putut ajunge unul dintre cei mai buni stoperi ai Europei.

Olanda si-a dus vedetele in Brazilia, noi nu!

Olanda a avut jucatori de top in amicalul cu Brazilia de la Goaiana

Nationala Braziliei si-a facut incalzirea pentru meciul cu noi, sambata seara, la Goiana, cand reprezentativa antrenata de Mano Menezes a intalnit Olanda, cu care a remizat, scor 0-0. Gazdele au folosit echipa : Julio Cesar – Santos (’85 Adriano), Silva, Lucio, Alves – Elano (’65 Lucas), Lucas Leiva (’65 Sandro), Ramires – Neymar, Fred (’75 Leandro Damiao), Robinho (’75 Elias). Olandezii nu au considerat o corvoada un meci cu cvintupla campioana mondiala, iar “portocala” lui van Marwijk a aratat astfel: Krul – Pieters, Mathijsen, Heitinga, Van der Wiel (’85 Boulahrouz) – Strootman (’74 Schaars), De Jong (’64 Maduro) – Kuyt (’64 Elia), Afellay, Robben – Robin van Persie (’64 Huntelaar).

 

 

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger