AcasăSPORTMarcel Toader, intre cele mai bune aripi care au evoluat pentru nationala...

Marcel Toader, intre cele mai bune aripi care au evoluat pentru nationala de rugby

Marcel Toader, inainte de ceremonia FRR

Marcel Toader este cunoscut, macar in ultima perioada, pentru casnicia cu Gabriela Cristea, succesul in afaceri si trecerea pe care o are la femeile frumoase.

Marcel Toader, inainte de ceremonia FRR

Putina lume mai stie ca Marcel Toader a fost si unul dintre cei mai mari rugbisti ai Romaniei din anii ’80. Triplu campion national si medaliat cu bronz la Campionatul European, Marcel Toader a adunat zeci de selectii la echipa nationala pentru care a evoluat in cateva meciuri istorice.

Desi a avut perioade in care a evoluat pe postul de fundas, Marcel Toader s-a remarcat, in cariera de rugbist, ca aripa, iar acest lucru nu putea fi trecut cu vederea de oficialii FRR. Cu ocazia implinirii a 100 de ani de la disputarea primului meci de rugby din Romania, reprezentantii FRR au organizat, luni seara, o ceremonie fastuoasa in timpul careia a fost premiat si fostul sot al Gabrielei Cristea.

Diploma obtinuta de Marcel Toader

Marcel Toader a primit o diploma de excelenta fiind considerat una dintre cele mai bune aripi care au evoluat vreodata pentru nationala de rugby a Romaniei. Afaceristul a primit diploma cu modestie precizand ca a fost doar „un norocos ce a reusit sa-si indeplineasca visul”.

Marcel Toader (cu mingea) a scris istorie pentru clubul Steaua
author avatar
Cristi Ionita
4.570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger