Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Marcel Puscas, dupa alegerile de la FRF: va anunt ca este ultima mea zi in fotbal

Marcel Puscas, dupa alegerile de la FRF: va anunt ca este ultima mea zi in fotbal

Autor:

Dupa rezultatul obtinut in cadrul alegerilor pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, unul dintre cei patru candidati si-a anuntat retragerea din lumea “sportului rege”.

 

puscas 300x300 Marcel Puscas, dupa alegerile de la FRF: va anunt ca este ultima mea zi in fotbalDupa ce s-a aflat ca Razvan Burleanu a castigat lupta pentru prima functie in cadrul FRF, cei patru candidati au mers, rand pe rand, la microfonul din sala si au transmis cate un mesaj. La fel a facut si Marcel Puscas, candidatul care a obtinut doar 8 voturi la aceste alegeri, din totalul de 254. “Va anunt ca este ultima mea zi in fotbal, va multumesc mult pentru tot”, a declarat Puscas.

sursa foto: Facebook/Marcel Puscas


2 comentarii to Marcel Puscas, dupa alegerile de la FRF: va anunt ca este ultima mea zi in fotbal

  1. Fasbun

    Pai nu frebuie sa dati bir cu figitii. Eu chiar cred in invierea fotbalului choar daca o face generatia de au spiritual jn ani el va implini materialitate. Va gruoati in jurul lor oameni calitativi de fotbal si atacati, atentie nu frontal, pozitional nu tragi pe arnura plina. Te descoperi nu penetrezi risipesti provoci proprie teana pierzi. Cu securitatea joci ca securitatea cu fotbalistii joci ca fotbalistii. Țineți asta ca maxima erei democratice.

  2. Fasbun reloaded

    Pai nu trebuie sa dati bir cu figitii. Eu chiar cred in invierea fotbalului chiar daca o face generatia de aur doar spiritual in ani el va implini materialitate. Va grupati in jurul lor oameni calitativi de fotbal si atacati, atentie nu frontal, pozitional nu tragi pe armura plina. Te descoperi nu penetrezi risipesti provoci proprie teama, pierzi. Cu securitatea joci ca securitatea cu fotbalistii joci ca fotbalistii. Țineți asta ca maxima erei democratice. (Vroiam sa las asa ca nu poate fi tradus m, am razgandit)


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!