AcasăSPORTMaradona: Neymar, cel mai bun din lume, dar Messi, de pe alta...

Maradona: Neymar, cel mai bun din lume, dar Messi, de pe alta planeta

Maradona

Tehnicianul Diego Maradona a declarat ca brazilianul Neymar, despre care Pele a spus ca este mai bun decat Lionel Messi, poate fi considerat cel mai bun forbalist din lume, insa doar daca argentinianul de la FC Barcelona este privit ca fiind de pe alta planeta, informeaza cotidianul As.

Maradona

„Este o prostie. Poate Neymar este cel mai bun fotbalist din lume, dar doar daca spunem ca Messi e de pe alta planeta”, a spus Maradona.

Fostul international brazilian Pele a declarat, miercuri, ca atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, nu este cel mai bun fotbalist din toate timpurile, el nefiind mai bun decat conationalul sau Neymar (FC Santos). „Messi cel mai bun fotbalist din toate timpurile? Toti vorbesc despre el si cu siguranta este un fotbalist exceptional. Pentru a deveni cel mai bun din toate timpurile trebuie mai intai sa-l depaseasca pe Neymar.

Neymar

In acest moment, Messi are doar mai multa experienta. Pana acum se vorbea doar despre cine e mai bun dintre Pele si Maradona. Unii spun ca Messi este mai bun decat mine sau Maradona, dar mai intai trebuie sa-l depaseasca pe Neymar. In acest moment este sub Neymar”, a spus Pele.

Argentinianul Lionel Messi, in varsta de 24 de ani, a cucerit cinci titluri de campion al Spaniei, o Cupa a Spaniei, cinci Supercupe ale Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, doua Supercupe ale Europei si a castigat de trei ori Balonul de Aur.

Brazilianul Neymar, in varsta de 20 de ani, a castigat doua titluri de campion al Braziliei, o Cupa a Braziliei si o Copa Libertadores.

author avatar
Ciprian Purice
3.788 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger