AcasăSPORTMaradona, euforic peste limita legala

Maradona, euforic peste limita legala

Pe cat de spectaculoasa a fost calificarea Argentinei in „optimi”, pe atat de dramatica se putea transforma seara de marti. Luat pe val de victoria favoritilor, Diego Armando Maradona a fost la un pas sa schimbe starea de spirit in lumea fotbalului, medicii avertizandu-l sa o lase mai moale cu ..emotiile.

El Pibe d’Oro a venit pe stadion intr-o stare avansata de …euforie. S-a pozat cu fanii, a trimis bezele, ba si-a permis si-un pui de somn, undeva spre finalul primei reprize. Cel mai mare fotbalist din istorie nu era el daca n-o comitea si-n Rusia lui Vladimir Putin, si-au spus apropiatii, dovada ca superstarul argentinian cu greu a fost oprit de un amic sa nu cada peste balustrada de la tribuna oficiala.

Problemele au aparut la finalul partidei, cand Maradona nu s-a putut ridica de pe scaun. A fost nevoie de ajutorul prietenilor ca sa ajunga… nu la masina, ci in fata unui medic. I s-a luat pulsul, un cocktail de vitamine administrat intravenos si cateva sfaturi, dupa care regele fotbalului a fost dus la hotel.

Ajuns la 57 de ani, Maradona ii anunta pe admiratorii sai ca n-a fost altceva decat o oboseala pricinuita de stresul sub care a trait partida cu Nigeria. „”Vreau sa va spun ca sunt bine, ca nu sunt si nu am fost internat. In pauza meciului Argentina – Nigeria ma durea foarte tare in zona gatului si am suferit o decompensare (n.n. – se manifesta prin pierderea echilibrului si aparitia unei stari de epuizare). Am fost consultat de un medic care mi-a spus sa ma duc acasa inainte de repriza a a doua. Dar am vrut sa raman pentru ca ne jucam soarta. Cum puteam sa plec? Va trimit tuturor o sarutare si va rog sa ma iertati pentru sperietura. Va multumesc pentru sprjin! Diego va mai sta pe aici”, este promisiunea lui Maradona pentru argentinieni, facuta printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook.

author avatar
Bogdan Borcea
90 afisari

1 COMENTARIU

  1. Drogurile dauneaza grav sanatatii! Orice viciu e de dorit si superior drogurilor! NU TE DROGA! ANUNTA POLITIA DACA VEZI CUMPARATORI SAU DILERI! VIATA E UN DAR NU-TI BATE JOC DE EA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger