AcasăSPORTManchester United sponsorizeaza un spital din Cluj

Manchester United sponsorizeaza un spital din Cluj

Ferguson si tricoul cu autografe daruit spitalului

Reprezentantii clubului Manchester United au decis sa verse anual cate o suma de bani consistenta in visteria Spitalului Oncologic din Cluj, dupa ce Alex Ferguson si elevii sai au vizitat institutia respectiva.

Rooney s-a pozat cu micutii bolnavi de cancer

Prezenti la Cluj saptamana trecuta, cu ocazia meciului castigat cu 2-1 impotriva campioanei Romaniei, CFR, in etapa a doua a grupelor UEFA Champions League, jucatorii lui Manchester United au acceptat propunerea Asociatiei „The Little People” de a vizita Spitalul Oncologic din oras.

Ferguson si tricoul cu autografe daruit spitalului

„Diavolii”, in frunte cu Alex Ferguson si super-atacantul Wayne Rooney, au ramas impresionati de suferintele prin care trec cativa copii bolnavi in cancer. Acestia le-au oferit pustilor un tricou oficial semnat de toti componentii echipei, „premiul” urmand a fi expus la sectia de oncologie copii. De asemenea, oficialii Manchester United au anuntat ca vor sustine financiar eforturile depuse de staff-ul medical al Spitalului Oncologic si nu exclud posibilitatea ca o parte dintre pacienti sa fie invitati la meciurile de pe „Old Trafford” pe cheltuiala partii engleze.

Rooney s-a pozat cu micutii bolnavi de cancer

author avatar
Cristi Ionita
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger