AcasăSPORTManchester United a concediat un scouter care jignea romanii!

Manchester United a concediat un scouter care jignea romanii!

Torben Aakjaer, un rasist exclus din fotbal de clubul Manchester United

Un angajat al clubului Manchester United a avut parte de cel mai prost inceput de an posibil, pierzandu-si locul de munca din pricina unor remarce rasiste facute pe Facebook.

Torben Aakjaer, un rasist exclus din fotbal de clubul Manchester United

Il cheama Torben Aakjaer, este danez si pana saptamana aceasta se lauda in stanga si in dreapta ca lucreaza la Manchester United, in cadrul departamentului de scouting. La o discutie cu un amic, purtata pe cunoscuta retea de socializare, nordicul s-a lasat luat de val si-a inceput sa debiteze tot ce-i trece prin cap despre romani, bulgari, musulmani, toti bagati in aceeasi oala: „Ar trebui sa fii prea mult implicat in mafia rosie din Copenhaga, sa crezi ca n-ar trebui ca toti esticii de c***t sa fie trimisi peste granita cu un sut in fund. Da, in cazul asta, generalizez! Nu este vorba despre un polonez care munceste din greu pe santier ori despre un sofer de taxi ceh. Este vorba despre tiganii de romani si bulgari. N-ar trebui sa le aratam niciun pic de mila (…) Sper ca macar acum francezii sa-si dea seama ca trebuie sa-si scoata tot c***l pe care il au in tara”.
Dat in vileag de The Guardian, Torben Aakjaer a fost chemat la raport de sefii lui Manchester United, care l-au concediat fara sa stea prea mult la discutii cu el.

author avatar
National
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger