AcasăSPORTMama Alinei Vidican: „Am castigat un fiu”

Mama Alinei Vidican: „Am castigat un fiu”

Mai mult decat incantata de ginerele Cristi Borcea, asa se declara mama Alinei. Cadoul de nunta facut mirilor a fost clasicul serviciu de ceai din portelan.

Alina si Cristi au avut o nunta ca-n povesti

Revenita acasa dupa zilele petrecute la Bucuresti, Mariana Vidican si-a expus impresiile despre nunta chiar pe Aeroportul din Timisoara: „Evenimentul in sine a fost magnific, o nunta ca-n povesti, la care ne-am simtit excelent. Am adus chiar si tort pentru cativa prieteni care mi-au cerut acest lucru”.

La inceput, mama Alinei nu a fost de acord cu relatia acesteia

In pofida tuturor speculatiilor, soacra lui Cristi Borcea sustine ca este mandra de relatia fiicei sale cu actionarul dinamovist: „Nu este adevarat nimic din tot ce s-a spus si scris in ultimele zile. Personal, n-am avut nimic impotriva lui Cristi si vreau sa stie toata lumea ca am castigat un fiu, nu am pierdut o fiica! Acum, suntem o familie mai mare, Cristi este de opt ani impreuna cu noi. Imi iubesc copiii”.

Mariana Vidican, cu marturiile de la nunta

Parintii Alinei le-au facut cadou mirilor un serviciu de ceai din portelan cu rame de argint.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.619 afisari

1 COMENTARIU

  1. bine fa toapo sa vad io ce o sa zici cind borcica o s-o paraseasca pe fita lasind-o cu 3 puradei in brate ,asta peste 8 ani ca sa aiba timp sa traiasca cu viitoarea sotie;sa vezi ce nunta o sa traga atunci finu si nasu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger