AcasăSPORTMai ceva ca in Vestul Salbatic: cafteala si 17 „rosii” la un...

Mai ceva ca in Vestul Salbatic: cafteala si 17 „rosii” la un meci din Uruguay!

Jucatorii de la Wanderers si Juventud s-au batut la finalul partidei

In finalul meciului dintre Wanderers si Juventud, disputat duminica pe arena „Alfredo Víctor Viera” din Montevideo, intre jucatorii celor doua combatante a izbucnit o bataie generala. Arbitrul a acordat nu mai putin de 16 cartonase rosii. Unul il aratase deja in minutul 44.

Jucatorii de la Wanderers si Juventud s-au batut la finalul partidei

Confruntarea dintre Wanderers si Juventud de Las Piedras, contand pentru etapa 9 din Liga Profesional, nu anunta nimic special, avand in vedere ca se luptau locurile 9 si 11 din primul esalon uruguayan. Insa, in finalul jocului, la scorul 3-3, s-a declansat furtuna: jucatorii s-au luat la bataie in teren, iar arbitrul Leodán González a dictat 16 eliminari, cate opt din fiecare tabara.

Juventud a prezentat scuze oficiale

De mentionat ca arbitrul aratase un cartonas rosu in minutul 44, eliminandu-l pe De Souza de la gazde. Ieri, clubul din Las Piedras si-a cerut scuze publicului ca a trebuit sa asiste la asa ceva, anuntand, in plus, ca a decis rezilierea contractului jucatorului care a inceput  tot scandalul, Cristian Latorre. „Conform regulamentului de ordine interioara, am hotarat sa-i reziliem contractul lui Latorre. Pentru ceilalti, vor fi amenzi drastice”, a afirmat presedintele gruparii, Yamadu Costa.

author avatar
Sebastian Stan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger