Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Madalin Mihailovici, CEO Veolia da asigurari de stabilitate financiara: Nu suntem sponsori, suntem partenerii echipei Petrolul Ploiesti

Madalin Mihailovici, CEO Veolia da asigurari de stabilitate financiara: Nu suntem sponsori, suntem partenerii echipei Petrolul Ploiesti

Autor:

Madalin Mihailovici, directorul general Veolia Romania, cel care a salvat practic echipa Petrolul Ploiesti, a sustinut vineri o conferinta de presa in incinta stadionului Ilie Oană din Ploiesti. Ploiestean si suporter infocat al lupilor, Mihailovici a adus precizari legate de parteneriatul dintre compania pe care o conduce si echipa de fotbal.

 

conferinta2 2 720x478 Madalin Mihailovici, CEO Veolia da asigurari de stabilitate financiara: Nu suntem sponsori, suntem partenerii echipei Petrolul Ploiesti“Cand am pus pe sigla Petrolul Ploiesti – Sufletul e numai unul si apoi Veolia am zis sa facem o punte, o constructie intre spectatori, suporteri, ploiesteni si acest numarul unu in domeniul lui de activitate, Veolia. Consider ca este cel putin premiera nationala ca o echipa atat de frumoasa, care din anumite motive, a ajuns in liga a patra, sa faca un parteneriat cu un numarul unu mondial. Nu suntem sponsori, suntem parteneri. Ne-am dori ca toata suflarea ploiesteana, usor, usor, sa inteleaga ca este un proiect curat, frumos, ca dorim sa facem performanta. Dar i-as ruga pe cei nerabdatori, care vor performante peste noapte sa aiba rabdare. Conform acestuia, Veolia este un partener care va sprijini financiar Petrolul, an de an, cu un buget necesar tuturor obiectivelor propuse: promovarea pană in Liga I, castigarea Cupei Romaniei si participarea in cupele europene.

Am preferat sa pornim de jos”

conferinta4 720x478 Madalin Mihailovici, CEO Veolia da asigurari de stabilitate financiara: Nu suntem sponsori, suntem partenerii echipei Petrolul PloiestiAm refuzat să cumparam locuri în diviziile superioare. Am preferat sa muncim, sa pornim de jos, in liga a patra, astfel incat sa ne mandrim cu un proiect unic în Romania. Am fost sa vad cum functioneaza cluburi precum Sporting si Benfica Lisabona, tin in permanenta legătura cu colegii mei de la Olimpique Lyon. Nu sunt genul care sa iasa după fiecare victorie în conferinta și sa ma laud ca dupa ce a marcat un gol, jucatorul X valorează milioane de euro. Am incercat sa transferam jucatori cunoscuti, insa am fost refuzati pentru ca evoluam in liga a treia. Anul viitor se vor mai schimba lucrurile. Voi iesi in fata ploiestenilor sa imi cer iertare daca echipa nu va juca cu tragere de inimă”.

Tavi Grigore neaga imixtiuni ale sponsorului

Tavi Grigore ramane in continuare antrenorul acestei echipe, cu atat mai mult ca echipa nu a mai suferit infrangerea de mai bine de un an.. Legat de starea echipei, Tavi Grigore a ca lotul actaul este mult mai bun si totodata a spulberat speculatiile despre amestecul lui Madalin Mihailovici in deciziile sportive.” Pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus avem nevoie de liniste si unitate, avem nevoie de sprijin. Nu a existat nicio imixtiune din partea domnului Mihailovici prin a-mi spune telefonic pe cine sa scot sau baga in teren, mai ales ca niciodata nu intru cu telefonul pe teren Fiecare face ce sties a faca, nu ne amestecam unul in treaba altuia”.

Mircea Dridea: Vom depasi toate obstacolele

conferinta7 1 720x478 Madalin Mihailovici, CEO Veolia da asigurari de stabilitate financiara: Nu suntem sponsori, suntem partenerii echipei Petrolul PloiestiLa randul sau, Mircea Dridea, presedintele onorific al Petrolul, a tinut, la randul sau, sa puncteze: “ echipa nu este a noastra, cum spun unii, nici a noastra celor care am fost pe teren, este echipa orasului iar toti care locuiesc aici si iubesc echipa ar trebui sa o sustina, Din pacate sunt insa si oameni de la care am avut asteptari si m-au dezamagit. Dupa cei care au falimentat echipa, avem obligatia morala sa aducem echipa acolo unde a fost cat mai repede. Sunt convins ca vom depasi toate obstacolele prin acest parteneriat”.

Acest parteneriat, facut dupa toate rigorile legii este modul Veolia de a da ceva comunitatii care a primit-o in mijlocul iei. Marile companii au aceasta politica de responsabilitate sociala, numita social responsibility, prin care se intoarce ceva comunitatii din cee ce comunitatea ii ofera acelei companii.


1 Comentariu la Madalin Mihailovici, CEO Veolia da asigurari de stabilitate financiara: Nu suntem sponsori, suntem partenerii echipei Petrolul Ploiesti

  1. Bucurestean

    Nimeni nu are curajul sa vorbeasca despre cum APA NOVA distruge Bucurestiul prin umplerea cu nisip in loc de pamant a gropilor dupa efectuarea de lucrari. Va raspunde Apa Nova pentru dezastrul in cazul unui cutremur?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!