AcasăSPORTMacel la Dakar

Macel la Dakar

Drogba a fost aproape sa fie linsat

Drama in timpul partidei dintre Senegal si Coasta de Fildes, 0-2, din preliminariile Cupei Africii pe Natiuni, duel intrerupt in minutul 76 din cauza incidentelor provocate de fanii senegalezi.

Drogba a fost aproape sa fie linsat

Senegalezii mizau pe suportul a 60.000 de fani in incercarea de a repara infrangere suferita in tur, 2-4, dar super-starul Didier Drogba a luat confruntarea pe cont propriu si a reusit o dubla cu care a rezolvat soarta calificarii in favoarea ivorienilor.

Senegalezii au dat foc peluzei

Nemultumit, unul dintre suporterii senegalezi a intrat pe teren pentru a-l ataca pe eroul partidei cu un obiect taios, insa a fost oprit in ultimul moment de fortele de ordine. A fost scanteia care a dat tonul dezastrului. Senegalezii au inceput sa se bata cu stewarzii, dar si intre ei, cativa „reusind” sa aprinda tribunele la propriu. S-a intervenit in forta, dar batalia „tunuri cu apa versus pietre” a pus capat prematur intalnirii, arbitrii si jucatorii fiind scosi de pe teren cu mare dificultate.

Fortele de ordine i-au dispersat pe scandalagii

Bilantul a fost unul cate se poate de trist, 110 persoane necesitand ingrijiri medicale. Coasta de Fildes s-a calificat la Cupa Africii pe Natiuni, care va avea loc intre 19 ianuarie si 10 februarie 2013, in Africa de Sud, indiferent daca forul continental decide sa mentina rezultatul de pe teren, 2-0 pentru ivorieni, sau sa le acorde acestora victoria la masa verde, cu 3-0.

author avatar
Cristi Ionita
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger