Lupu… printre oi

Valeriu Lupu, pariul lui Gigi Becali pentru dubla cu Ajax

Acum, cand a mai ramas putin timp pana la intalnirea Stelei cu Ajax, Reghecampf s-a trezit ca nu are fundas dreapta. Speriat de acest lucru, finantatorul-deputat Gigi Becali incearca sa-i dea solutii tehnicianului, propunandu-i-l pe jucatorul Lupu, un fundas care n-a dat satisfactie de niciun fel cat a fost la Steaua, el, in plus, la un joc impotriva echipei din Targu Mures, cotonogind fara sa fie nevoie un adversar, a creat faza din care s-a inscris singurul gol al partidei.

Valeriu Lupu, pariul lui Gigi Becali pentru dubla cu Ajax

Acest Lupu, un jucator modest, iubit fara de inteles insa de crescatorul de oi din Pipera, in pofida faptului ca a jucat lamentabil in meciul de care aminteam, a fost propus antrenorului de atunci (Ilie Stan) si pentru partida urmatoare, cu Gaz Metan, numai ca tehnicianul a refuzat sa-l introduca in echipa de joc. Meciul, fara Lupu, s-a incheiat la egalitate, iar Ilie Stan si-a dat demisia, lasandu-l pe Gigi cu Lupu si mioarele sale. Dar imediat dupa acest episod admiratia finantatorului fata de Lupu s-a mai topit, din pricina ca in meciul cu Astra “protejatul” a aparut pe teren cu o tunsoare care l-a enervat pe detinatorul de balaioare, acesta din urma cerandu-i imperativ fotbalistului sa isi schimbe… coafura. La scurt timp Lupu a fost imprumutat la Universitatea Cluj. Acum Gigi incearca sa-l repuna pe linia de fund a Stelei, dar Reghecampf refuza acest lucru, motivand ca are destui jucatori la dispozitie care ar putea tine piept navalnicilor inaintasi de la Ajax. Cum va fi, vom vedea, dar sa te trezesti fara un fundas dreapta solid intr-un meci foarte important e ca atunci cand Mita s-a dus in piata sa cumpere morcovi, dar isi uitase banii acasa! Iritat de faptul ca Reghe s-a gandit sa-l foloseasca pe postul de fundas dreapta pe Parvulescu, fostul antrenor al nationalei generalul-parlamentar Iordanescu spune despre fotbalistul cu pricina ca e bun de titularizat intr-un amical cu echipa Metalurgistul. Ma rog, tot felul de pareri, dar pana la urma ce va hotari Reghecampf ramane valabil. Si tot el isi va asuma si rezultatul!

P.S. Se vede treaba ca in handbalul feminin s-a instalat dihonia, provocata de banuiala ca unele fete s-ar da una la alta, suspiciune care le-a pus pe tava un os de ros dragelor noastre televiziuni si unor ziare aflate in lipsa de inspiratie. Chestia a pornit de la fostul boxer Robert Pacuraru care a hotarat sa divorteze de handbalista Alina Dobrin pe motiv ca o banuieste ca doarme in timpul cantonamentelor in acelasi pat cu o colega. Deocamdata nimeni nu stie care e adevarul, dar gestul caratorului de pumni a rascolit lumea sportului, paie pe foc punand si antrenorul campioanei Germaniei si al nationalei Austriei de handbal feminin, Herbert Muller, care declara cu veselie ca in echipa are mai multe cupluri homosexuale. Cum s-a ajuns la o nesocotinta a moralei, nu stim. Dar hatrul meu vecin Somarlie, dupa ce a privit fotografiile in care erau Pacuraru, Alina si colega ei, imi spune zambind: “Varule, daca as fi in locul rupatorului de nasuri, care cred ca e tare ca un urs, in loc sa divortez, mai bine as cantona-o la mine acasa pe colega cu pricina”. Gluma, gluma, dar se pare ca presa, plina de “soc” si “senzational”, cu exagerarile ei, a umflat atat de mult balonul, incat acesta o sa crape.

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger