AcasăSPORTLuptatorul Ghita, profesor de lux in Germania

Luptatorul Ghita, profesor de lux in Germania

Ghita ii va invata pe nemti cum sa se bata

Desi nu a mai avut un meci din 30 iunie, cand l-a invins pe Dzevad Poturak, la Bruxelles, Daniel Ghita va fi actorul principal al unui workshop care va avea loc pe 9 decembrie, la Dortmund.

Ghita ii va invata pe nemti cum sa se bata

Evenimentul se va desfasura in Sala Sporturilor din Dortmund, o arena care are circa 2.500 de locuri, dar care s-ar putea dovedi neincapatoare in conditiile in care organizatorii au anuntat ca biletele sunt aproape epuizate.

Romanul adora perioada petrecuta in Benelux

Luptatorii germani si nu numai platesc intre 50 si 60 de euro pentru a-l urmari la lucru, timp de doua ore si jumatate, pe supercampionul roman, iar pana ieri fusesera vandute deja aproape 2.000 de bilete.

Interesant este ca exista posibilitatea ca, in cazul in care cererea de bilete se va dovedi a fi extraordinar de mare, workshopul sa fie reluat si pe 10 decembrie, pentru cei care nu apuca sa-l vada prima data pe Daniel Ghita. Luptatorul nostru nu este la prima actiune de acest gen, el mai sustinand de curand asemenea seminarii si in Belgia si Olanda. De altfel, Ghita anunta ca s-a indragostit de cele doua tari, el profitand de fiecare ocazie avuta pentru a descoperi orase si locuri noi intre doua antrenamente efectuate alaturi de colegii de la Golden Glory.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger