AcasăSPORTLupii au fost spulberati in Anglia

Lupii au fost spulberati in Anglia

Lupii Bucuresti, reprezentanta Romaniei in Cupa Challenge la rugby, a incheiat sezonul cu o infrangere usturatoare, 8-53 cu Bath, in deplasare.

Invinsa de gruparea engleza si pe teren propriu, echipa noastra a mers in Anglia precum mielul la taiat, diferenta dintre cele doua formatii fiind una evidenta, desi Lupii Bucuresti reprezinta o selectionata divizionara a Romaniei.

Defensiva noastra a rezistat doar 12 minute, Tom Dunn reusind sa inscrie prima incercare a disputei dupa un atac prelungit al echipei engleze.

Florin Vlaicu a redus din diferenta printr-o lovitura de pedeapsa, dar englezii au marcat apoi trei eseuri la rand si scorul pauzei era deja unul linistitor pentru Bath, 24-3.

Nici nu s-au asezat Lupii bine pe teren pentru startul reprizei secunde ca Horacio Agulla si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, ducand scorul la 29-3.

Demi-ul Grigoras Diaconescu a marcat eseul de onoare al echipei noastre, insa englezii au mai inscris patru incercari in ultimul sfert de ora al intalnirii si au obtinut o victorie zdrobitoare, 53-8.

A fost ultimul meci disputat de Lupii Bucuresti in Cupa Challenge, rugbistii romani mutandu-si acum atentia spre Cupa Europeana a Natiunilor, competitie in care vor debuta la inceputul lunii februarie.

author avatar
Cristi Ionita
66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger