Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Lupescu, revolutie la FRF. Pe cine pune secretar general

Lupescu, revolutie la FRF. Pe cine pune secretar general

Autor:

Mai toate publicatiile de sport, site-urile si blogurile dau in clocot. Toata lumea se intreaba cine il va seconda pe Ionut Lupescu la varful FRF.

 

ionut lupescu 720x325 Lupescu, revolutie la FRF. Pe cine pune secretar general

Iustin Stefan va face echipa buna cu Ionut Lupescu

De faptul ca Ionut Lupescu va fi viitorul presedinte al FRF nu se mai indoieste nimeni. De altfel, un recent sondaj de opinie realizat de New Challenge Marketing Research spune cam asa: peste 55% dintre respondenti il prefera pe fostul international Ionut Lupescu pentru functia de presedinte al FRF. Intrebati daca mandatul presedintelui Razvan Burleanu a fost un succes sau un esec, cei mai multi respondenti au declarat ca nu stiu sau nu pot raspunde (51,6%). 9,4% au afirmat ca mandatul acestuia a fost un succes, in timp ce un numar mult mai mare (39%) considera acest mandat ca fiind un esec.

Iustin Stefan 720x433 Lupescu, revolutie la FRF. Pe cine pune secretar general

Iustin Stefan

Pe de alta parte, Ionut Lupescu a declarat ca “sunt sigur ca vom castiga din primul tur. Eu sunt pesimist si zic ca voi obtine 65-70% din voturi”. Despre mana sa drepta, secretarul FRF, Lupescu nu spune mai nimic. “Eu stiu pe cine vreau sa numesc secretar general, dar nu vreau sa spun cine e. Nu am de ce sa spun numele, inca nu am castigat alegerile. Acel om care va fi secretar general este un bun profesionist. Pot spune ca nu va fi Prunea, ca nu va fi Balaj, nici Kassai, Bodescu, Visan, Sandu sau Puscas”, a adaugat “Kaiserul”. Ei bine, va dezvaluim noi cine va fi mana drreapta a „Kaiserului”: Iustin Stefan, actualul secretar general al LPF, jurist de profesie, nepatat si foarte capabil, dupa cum am auzit noi. Trebuie amintit ca actualul secretar general al FRF este un tip inventat de Burleanu, care singur declara ca nici macar nu se uita la meciurile de fotbal.


2 comentarii to Lupescu, revolutie la FRF. Pe cine pune secretar general

 1. vali

  Start rapid! Nu vei mai gasi nimic asemanator! Proiect B: senzational!
  Cu adevarat motivant! Proiect B: 100% profitabil! Seriozitate maxima!
  Te-ai saturat sa mai mergi la serviciu? Avem un scop: Hollywood!
  Cel mai puternic program! Proiect B: 100% iti aduce castiguri!
  Detalii cu subiectul ,,Info” la adresa de email: cita_ct69@yahoo.com

 2. Concita are Sida

  Ce a facut Zburleanu? Nu ne trece Prutu in vara. Un campionat muci de nu stii clasamentu, un campion european la ocna, iar fanii se bat din liga 4. Cam asta a facut de la top ten la top 100.Asa e daca avem mafie.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!