AcasăSPORTLui Sumudica i s-a aplecat de Astra

Lui Sumudica i s-a aplecat de Astra

Momente socante la meciul Dinamo – Astra, din semifinalele Cupei Romaniei. Antrenorul Marius Sumudica a parasit banca tehnica a giurgiuvenilor in minutul 70, el plecand de la stadionul din Stefan cel Mare direct la Spitalul Militar Central.

Oficialii liderului campionatului sustin ca Sumudica a acuzat dureri inca dinaintea partidei, dar a insistat sa mearga la stadion alaturi de echipa. Ajuns la Spitalul Militar, tehnicianul Astrei a fost consultat de doctorul Liviu Chiriac, medicul sau personal, care a vrut sa-l interneze pe loc. Sumudica a refuzat, alegand sa plece acasa, insa ieri dimineata a revenit la un nou control, unde i s-a facut o internare ambulatorie.
„Sunt putin slabit. Acum am iesit de la Spitalul Militar, unde mi-au facut niste teste. N-am avut in viata mea tensiunea atat de mare. Si de la asta au fost si niste batai ale inimii. Sunt mai multe probleme. S-au adunat. Pe sistem nervos, eu sunt si mai coleric, ma consum… De la inceputul meciului, cand am vrut sa dau o informatie in minutul 4 si am vrut sa strig, am simtit ca am niste tulburari. Am inteles ca se numeste tahicardie”, a declarat Sumudica. Decizia de a pleca din stadion in minutul 70 a fost explicata simplu: „N-am vrut sa fac circ si sa chem salvarea la banca de rezerve, asa ca doar am sunat un doctor pe care il stiu si am plecat incet spre spital”.

Monitorizat cu un dispozitiv holter

Departe de a scapa de probleme, Marius Sumudica va trebui sa poarte pentru cateva zile un aparat holter (dispozitiv care inregistreaza in mod continuu ritmul inimii in timpul activitatilor de zi cu zi). „Ieri mi-am dat seama ca trebuie sa am grija mai mult de mine si sa nu-mi mai pun inima pe tava, sa fac eu pe eroul si sa ajut pe toata lumea. Cred ca m-am chinuit degeaba pana acum, dar a fost o perioada frumoasa. Nu stiu cand voi reveni la echipa. Mi se va pune un holter, un aparat care monitorizeaza bataile inimii. Mi s-a recomandat concediu medical”.

Certat de sotia lui Ioan  Niculae?

Gestul de a pleca de pe banca in timpul meciului a socat, insa nu toata lumea s-a gandit ca lui Marius Sumudica i s-a facut rau. Se pare ca au existat si persoane care s-au gandit la cu totul altceva, poate o noua forma de protest a antrenorului. Este cazul sotiei miliardarului Ioan Niculae, cea care, in lipsa patronului, raspunde de clubul Astra. „Cand am ajuns la spital, m-a sunat doamna Niculae si m-a intrebat de ce am lasat echipa. Credea, probabil, ca este o forma de protest a mea. I-am zis ca sunt la Spitalul Militar… Zilele astea m-au consumat enorm. Se rugau cu hartiile dupa noi sa semnam ca ii amanam cu plata si sa poata arata la UEFA, ca sa primeasca banii. Numai eu stiu cat m-am chinuit, eu cu Dani Coman, sa-i convingem pe jucatori sa semneze. Si acum, cand erau bani de primit, nu s-a dat niciun salariu la jucatori. De acum, familia prioritatea mea, fotbalul trece pe locul 2. Nu moare nici Astra fara Sumudica si nici Sumudica fara Astra”, a explicat fosta glorie a Rapidului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger