AcasăRecomandariLudogoret vrea sa-l imprumute pe Hamza!

Ludogoret vrea sa-l imprumute pe Hamza!

Campioana Bulgariei arata pe zi ce trece ca l-a cumparat pe Younes Hamza doar fiindca n-a vrut ca jucatorul tunisian sa ajunga in lotul Stelei, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor.

Lui Hamza nu-i vine a crede ca Ludogoret vrea sa-l imprumute

Chiar daca i l-a „suflat” Stelei in ultimul moment, Ludogoret nu are in plan sa-l foloseasca pe Hamza in „dubla” din UCL, dovada ca fotbalistul African nici n-a fost trecut pe lista trimisa la UEFA. Si pentru ca aroganta sa fie maxima, presa bulgara a anuntat, ieri, ca Younes Hamza va fi imprumutat la o alta formatie! Cum concurenta este puternica in ofensiva campioanei din Razgrad, fostul atacant al Petrolului va merge sa dea goluri la o alta echipa, pentru a nu fi pus in postura de a ocupa degeaba un loc de extracomunitar pe foaia de joc. „Chiar daca l-au transferat la Ludogoret, eu nu cred ca Hamza va juca impotriva noastra. O sa vedeti ca voi avea dreptate”,a anticipat Valeriu Argaseala, in urma cu cateva zile, mutarea bulgarilor.
Spre deosebire de adversarii lor, stelistii l-au trecut pe foaia de joc pe Florin Gardos, fotbalist care deja a efectuat vizita medical la clubul englez Southampton.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger