AcasăSPORTLucian Bute, obiectiv 2013: "Vreau sa joc cu centura la nunta din...

Lucian Bute, obiectiv 2013: „Vreau sa joc cu centura la nunta din 15 iunie!”

La ultima sa conferinta de presa, Lucian Bute a tinut sa sublinieze faptul ca obiectivul sau personal pe 2013 este ca la nunta din 15 iunie sa se prezinte cu centura de campion mondial WBC.

Lucian si Elena sunt impreuna de opt ani

Astfel, Bute se declara nerabdator sa se bata,  pe 25 mai, pentru titlul mondial WBC la supermijlocie, contra invingatorului dintre camerunezul Sakio Bika si muntenegreanul Nikola Sjekloca (lupta programata pe 16 februarie).

Asa arata ochiul operat al lui Bute

Pentru aceasta infruntare, romanul are si un favorit, pe africanul Bika, despre care spune ca este mai tehnic si mai imprevizibil decat Sjekloca. Daca va triumfa in gala din mai, Lucian Bute si-ar indeplini marea dorinta pusa in noaptea de Revelion: aceea de a purta o centura cu diamante la nunta din 15 iunie cu frumoasa Elena Aprozeanu. La intalnirea cu jurnalistii canadieni, Bute n-a uitat sa glumeasca, afirmand ca „exista si reversul medaliei: daca iau bataie, am la dispozitie trei saptamani pentru ca ranile sa treaca si sa fiu la fel de frumos ca inainte”. Cu toate acestea, noi ii uram lui Bute ca la nunta sa auda mesenii strigandu-i „s-a furat centura!” in loc de „s-a furat mireasa!”.

Antrenamente cu un supercampion MMA

Boxerul roman si Georges St. Pierre se antreneaza deseori impreuna

In alta ordine de idei, chiar daca doctorii i-au recomandat sa o lase mai moale cu reprizele de sparring, Lucian nu poate sta prea departe de ring si a acceptat sa se faca „sac de box” pentru bunul sau prieten Georges St.Pierre, multiplu campion mondial de arte martiale mixte. Canadianul, actualul campion UFC la categoria welter, urmeaza sa-l infrunte pe Nick Diaz in martie, chiar la Montreal, si cum adversarul sau este un fost boxer, St. Pierre i-a cerut lui Bute sa-l ajute cu sfaturi si nu numai.

author avatar
Cristi Ionita
638 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger