AcasăSPORTLucian Bute a impartasit fanilor marea sa bucurie: e tatic de fetita! 

Lucian Bute a impartasit fanilor marea sa bucurie: e tatic de fetita! 

Fericit si recunoscator lui Dumnezeu ca are un copil sanatos, Lucian Bute a impartasit lumii bucuria sa. A anuntat ca e tatic, dar nu oricum, ci facand publica o poza in care apare alaturi de fiica lui.

Boxerul si sotia sa au, asadar, o fetita! Din cate a anuntat Bute insusi pe o retea de socializare, bebelusul, primul copil al Elenei si al lui Lucian, a venit pe lume vineri seara. Parintii i-au ales deja numele – Ema Anabella. “Viata are o noua insemnatate pentru noi. Multumim, Doamne!”, a scris sportivul galatean pe Instagram, in dreptul unei fotografii in care isi tine in brate comoara.

Mesajul a fost urmat de valuri de mesaje de felicitare- in romana, engleza si franceza, cu urari frumoase atat pentru parinti, cat si pentru cea mica.

Se poate spune, deci, ca pentru Lucian Bute, cel mai frumos cadou pe care il putea primi, la cei 37 de ani impliniti recent, a sosit la doar cateva zile de cand si-a serbatorit alaturi de familie si prieteni. Dar si ca bucuria imensa pe care o simte, alaturi de sotia sa, il fac sa treaca mai usor peste dezamagirea pierderii meciului contra columbianului Alvarez, infruntare care a lasat urme vizibile inca pe chipul pugilistului stabilit in Canada.

sursa foto: captura Intragram

author avatar
Cristina Stefan
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger