Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Lucescu vrea sa mute Sahtiorul la Cernauti!

Lucescu vrea sa mute Sahtiorul la Cernauti!

Autor:

In ciuda faptului ca este dorit de marile cluburi din Turcia, iar in Rusia incepe sa se pronunte tot mai des numele sau, Mircea Lucescu se gandeste sa continue in Ucraina.

 

5537e51e95f9cf7c45000000 Lucescu vrea sa mute Sahtiorul la Cernauti!

Mircea Lucescu, un vizionar in fotbalul de azi

Nici macar razboiul nu-l poate convinge pe Lucescu sa renunte la relatia cu Rinat Ahmetov. Legatura dintre tehnicianul roman si miliardarul ucrainean este atat de puternica incat „Il Luce” ia in calcul varianta sa mai antreneze inca un an printre obuze si gloante.
Totusi, pentru a se intampla asta, Mircea Lucescu pune o singura conditie: vrea ca echipa Sahtior sa-si gaseasca o noua casa, alta decat Lvov, unde este in prezent gazda de conjuncture! Si in care alta regiune a Ucrainei ar fi Lucescu mai iubit si respectat decat in Cernautiul romanesc?! Pare un scenariu SF, dar asta isi doreste antrenorul „minerilor”: sa joace cu Sahtior la Cernauti! A si spus-o raspicat: „O varianta ar fi sa jucam peste tot in Ucraina. Mai sunt stadioane importante care ne pot gazdui, la Harkov, Sumi, Cerkasi si multe altele. Important ar fi ca orasele sa fie anuntate cu o luna inainte pentru a se putea pregati. De exemplu, sunt sigur ca la Cernauti toata lumea ar tine cu noi. Sunt multi romani acolo si e normal sa avem nevoie de publicul nostru. Trebuie sa rezolvam problema asta fiindca nu este o optiune sa evoluam la Bannikov, in fata a 500 de spectator”.
Pana la un raspuns final din partea lui Rinat Ahmetov, Sahtiorul a bifat, miercuri seara, o victorie importanta cu 1-0 pe terenul lui Dnepr, in mansa tur a semifinalelor Cupei Ucrainei.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!