AcasăSPORTLucescu va fi antrenorul lui Fenerbahce

Lucescu va fi antrenorul lui Fenerbahce

Lucescu ramane un antrenor de legenda in Turcia

Cea mai iubita echipa din Turcia se lauda ca a ajuns la un acord cu Mircea Lucescu. La Fenerbahce, toata lumea din club stie ca viitorul tehnician al echipei este actualul jupan de la Sahtior Donetk.

Lucescu ramane un antrenor de legenda in Turcia

Atat de mult se vorbeste in club de venirea romanului, incat si sportivii de la celelalte sectii sunt la curent cu aceasta informatie. Legitimata la Fenerbahce Istanbul, Elizabeta Samara – cea mai valoroasa jucatoare a noastra de tenis de masa – a povestit la Dolce Sport cat de asteptat este „Il Luce” la gruparea de pe „Sükrü Saracoğlu”: „Turcii sunt innebuniti dupa fotbal. Am auzit vorbindu-se prin club ca, de la anul, Fenerbahce va avea un antrenor roman. Firesc, i-am intrebat si eu cum se numeste, cand am aflat ca-i roman. Toti mi-au spus ca e vorba de Mircea Lucescu”.
Fenerbahce nu este singura echipa din Turcia care l-a dorit pe Lucescu, dar Galatasaray si Besiktas nu i-au oferit aceleasi garantii; in plus, pe cele doua formatii le-a mai antrenat in trecut si deja nu mai are ce sa demonstreze dupa ce a cucerit titlul cu ambele. Liber de contract din vara, Mircea Lucescu nu mai doreste sa continue in Ucraina, tara macinata de un razboi separatist. Fortat sa paraseasca Donetkul, Sahtiorul se antreneaza la Lvov, iar partidele le disputa in capitala Kiev. In 11 ani la conducerea „minerilor”, Lucescu a castigat opt titluri de campion al Ucrainei, cinci cupe si tot atatea Supercupe si o Cupa UEFA, in 2009.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger