AcasăSPORTLucescu refuza sa vina la Kiev cu Sahtior!

Lucescu refuza sa vina la Kiev cu Sahtior!

Mircea Lucescu este socat de ce se intampla la Kiev

Evenimentele iau amploare cu fiecare zi in care protestatarii pun stapanire pe centrele marilor orase din Ucraina. Desi ezita sa vorbeasca despre asta, romanii de la cluburile din prima liga nu exclud varianta revenirii in tara, de teama razboiului civil.

Mircea Lucescu este socat de ce se intampla la Kiev

Mai sunt 10 zile pana la derby-ul cu Dinamo, programat in Capitala, dar Mircea Lucescu deja se gandeste la confruntarea din 2 martie. La Kiev, lucrurile par sa fi scapat definitive de sub controlul autoritatilor, motiv de ingrijorare pentru antrenorul Sahtiorului. „Am vazut si eu ce se intampla la Kiev, e absolut incredibil! Nu imi vine sa cred! Stiu ca avem meci programat cu Dinamo, in deplasare, pe 2 martie, insa nu cred ca ne vom mai duce acolo, daca aceste proteste vor continua. E aproape imposibil sa joci fotbal in astfel de conditii. De fapt, cred ca sunt sanse mari sa se amane returul in cazul in care lucrurile nu se vor aseza”, a comentat „Il Luce”, antrenorul campioanei din Donetk. In acest moment, in Ucraina sunt legitimati sapte fotbalisti romani:  Razvan Cocis, Marius Niculae, Cristi Oros si Alexandru Dandea (la Hoverla Zakarpattia), Lucian Burdujan (la Tavria Simferopol) si Eric Bicfalvi si Florentin Matei (la Volin Lutk).

Lucescu, ingrozit de razboiul civil din Ucraina

Astazi, in „16-imile” Ligii Europa este programat meciul Dinamo Kiev – Valencia. Urmare a violentelor din Ucraina, UEFA a decis mutarea partidei in Cipru, la Nicosia, pe stadionul Omoniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger