AcasăSPORTLucescu pune embargo pe vizitele Sahtiorului in Romania: “Adversari slabi, spectatori needucati!”

Lucescu pune embargo pe vizitele Sahtiorului in Romania: “Adversari slabi, spectatori needucati!”

(sursa foto ziuanews.ro)

Dezamagit de cele gasite la amicalul cu Dinamo, de sambata seara, din “Stefan cel Mare”, Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, a anuntat ca este posibil ca formatia ucraineana sa nu mai vina in Romania pentru partide de verificare.

Mircea Lucescu, dezamagit de ce a gasit in “Stefan cel Mare“ (sursa foto ziuanews.ro)

Tehnicianului de 68 de ani i-a picat greu atat atitudinea fanilor dinamovisti de pe stadion, cat si modul in care a fost asaltat de cersetori in apropiere de arena din “Stefan cel Mare”. Antrenorul lui Sahtior a povestit, cu tristete, ca se astepta ca fanii lui Dinamo sa aprecieze spectacolul fotbalistic oferit insa acestia au preferat, in multe momente, sa-si injure rivalii din Ghencea. „Nu mi-a placut deloc galeria si strigatele lor urate. Trebuia sa fie mai multi spectatori astazi (n.r. – sambata). Mie mi-a fost rusine de ce am auzit. Nu se poate face performanta fara educatie” a fost declaratia prin care Mircea Lucescu a pus punctul pe “i”. Tehnicianul s-a declarat nemultumit si de diferenta dintre cele doua echipe. Fara sase jucatori de baza, Sahtior a dat totusi recital in “Groapa”.

Campioana Ucrainei s-a impus, cu 3-0, dupa un meci in care a ratat alte numeroase ocazii. “Am avut parte de un antrenament cu public. La Dinamo e greu sa se vorbeasca de performanta. Ei o trupa de mijlocul clasamentului, asa. Sunt la ani distanta in urma Stelei. Totusi, sa privim si partea plina a paharului. E bine ca s-a salvat echipa si nu au ajuns in situatia Rapidului” a afirmat Mircea Lucescu.

author avatar
Cristi Ionita
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger