AcasăSPORTLucescu, prezentat de Ahmetov lui Abramovici: ”El este omul care v-a facut...

Lucescu, prezentat de Ahmetov lui Abramovici: ”El este omul care v-a facut pilaf”

Lucescu, zambitor dupa victoria cu Chelsea

Marti noapte, la Donetk, patronul clubului Sahtior a organizat o megapetrecere cu ocazia aniversarii miliardarului de la Chelsea Londra. In ziua in care detinatoarea trofeului UCL a fost executata pe „Donbass Arena”, Roman Abramovici a implinit 46 de ani.

Lucescu, zambitor dupa victoria cu Chelsea

Sahtior Donetk s-a impus cu 2-1 intr-una dintre cele mai asteptate partide ale zilei de marti in Liga Campionilor. Campioana Europei n-a fost altceva decat un simplu sparring-partner pentru super-echipa construita in Ucraina de romanul Mircea Lucescu, iar diferenta de exprimare in joc l-a frapat, pur si simplu, pe Roman Abramovici. Totusi, dupa meci, miliardarul care conduce Chelsea Londra a avut parte de o surpriza cat se poate de placuta.

Discutie intre miliardarii Abramovici si Ahmetov

Prietenul sau, Rinat Ahmetov, finantatorul lui Sahtior, i-a organizat o megapetrecere la Donetk. Locatia aleasa: Donbass Palace, hotel de cinci stele detinut chiar de patronul „minerilor”. Pe muzica si cu mancare traditional ruseasca, Abramovici si Ahmetov au disecat confruntarea abia incheiata si l-au ascultat pe antrenorul roman explicand cum a fost posibil ca Sahtior sa surclaseze de o asemenea maniera liderul din Premier League. Mircea Lucescu a fost invitatul lui Rinat Ahmetov la masa si a luat loc langa cei doi miliardari, primind felicitari pentru evolutia formatiei sale chiar de la Roman Abramovici.

„Il Luce”, propus la selectionata Ucrainei

Pe 14 noiembrie, Federatia de la Kiev va anunta numele viitorului selectioner. Mai mult ca niciodata, ucrainenii iau in calcul varianta aducerii unui strain pe banca tehnica, iar numele lui Mircea Lucescu este tot mai des pronuntat. Ieri, presa ucraineana l-a nominalizat pe „Il Luce” drept posibil succesor al lui Oleg Blohin, pe lista Federatiei mai aflandu-se Nikolai Pavlov, Alexandru Zavarov, Pavel Yakovenko si Leonid Buriak.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger