AcasăSPORTLucescu le-a dat meditatii la fotbal englezilor de la Chelsea

Lucescu le-a dat meditatii la fotbal englezilor de la Chelsea

La Donetk, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor s-a ales cu o demonstratie de fotbal din partea campioanei Ucrainei, formatie condusa magistral de Mircea Lucescu. „Inca o lectie de fotbal predata de antrenorul roman”, a concluzionat presa engleza.

Lucescu, ganditor chiar si dupa o asemenea victorie

Jurnalistii de la „Daily Mirror” l-au luat peste picior pe managerul londonezilor, Roberto Di Matteo, intrebandu-l daca nu cumva impactul cu realitatea l-a lovit prea tare la Donetk, dupa cele opt meciuri fara infrangere in Liga Campionilor.

Rat arunca de la margine sub privirile lui Di Matteo

„In Europa se vorbeste, deja, despre modelul Sahtior, o noua filosofie in fotbal”, sunt convinsi englezii. Laudele sunt perfect meritate, in conditiile in care campioana Ucrainei nu i-a dat absolut nicio sansa detinatoarei trofeului, iar Mircea Lucescu si-a dovedit clasa inca o data, dupa deplasarea de la Torino (1-1 pe terenul lui Juventus) urmand victoria (2-1) cu liderul din Anglia.

Jucatorii de la Sahtior fac piramida bucuriei

La cum se prezinta in momentul de fata, ca joc si atitudine, formatia patronata de Rinat Akhmetov poate spera sa atinga fazele semifinalelor, obiectivul autoimpus de „Il Luce”.

"Minerii" se imbratiseaza langa fani

De mentionat si ca victoria de marti a venit cu doar o zi inainte ca miliardarul Roman Abramovici sa serbeze implinirea a 46 de ani. „I-a stricat ziua de nastere rusului, marele Abramovici nu mai are niciun motiv sa petreaca”, au scris, ieri, ziarele din Ucraina. La randul lui, tehnicianul roman s-a multumit sa puncteze superioritatea formatiei sale: „Este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani, mai ales ca am batut o echipa mai buna decat cea care a castigat Liga Campionilor. Putea fi mai clara, dar Cech a aparat extraordinar”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger