AcasăSPORTLucescu: "La vestiare nu a fost bataie, doar imbranceli si vorbe!"

Lucescu: „La vestiare nu a fost bataie, doar imbranceli si vorbe!”

Razvan Lucescu

Tehnicianul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat dupa meciul cu FC Vaslui, scor 3-2, din Cupa Romaniei, ca la finalul jocului au fost imbranceli si „cuvinte aruncate in aer” la vestiare, totul pornind de la un fost angajat al gruparii giulestene.

Razvan Lucescu

„N-a fost bataie, au fost imbranceli multe, e adevarat. Totul a plecat de la un fost angajat al Rapidului, care si la Timisoara cand am jucat ne-a primit cu multe injuraturi (n.r. – Ciprian Panait). Papp nu a plecat cu ambulanta din cauza unei lovituri, nu a fost de la bataie, repet au fost imbranceli, dar nu s-au dat lovituri, doar imbranceli si cuvinte aruncate in aer”, a spus Lucescu.

Actionarul majoritar George Copos a declarat ca nu stie ce s-a intamplat la vestiare. „Au avut probabil o prima foarte mare cei de la Vaslui pentru calificarea in finala”, a precizat el.

De cealalta parte, antrenorul FC Vaslui, Augusto Inacio, a spus ca jucatorul Paul Papp a fost dus la spital pentru a fi cusut dupa ce s-a ranit la o faza de joc si a precizat ca la finalul meciului, pe holul de la vestiare au avut loc cateva schimburi de replici intre fotbalisti. „Nu, este o confuzie, Papp a avut spart nasul si a mers cu salvarea la spital sa fie cusut. In vestiar nu s-a intamplat nimic, pe hol insa au fost cateva schimburi de replici intre jucatori, nu stiu daca s-a intamplat altceva. Insa astfel de lucruri eu am vazut de multe ori in Romania la meciuri”, a precizat el.

foto: gsp.ro

Echipa Rapid Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei – Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formatia FC Vaslui, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. Golurile gazdelor au fost marcate de N. Grigore ‘1, Alexa ’64 si Roman ’89, in timp ce pentru oaspeti a inscris Wesley, in minutele 6 si 47.

In tur, Rapid s-a impus, in deplasare, cu scorul de 1-0.

author avatar
Ciprian Purice
211 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger