AcasăSPORTLucescu jr. il acuza pe Craciunescu de discriminare

Lucescu jr. il acuza pe Craciunescu de discriminare

Ion Craciunescu este presedintele Comisiei Centrale de Arbitri

Fostul selectioner al Romaniei este convins ca „presedintele CCA ii invata pe arbitri un singur lucru: «gresiti impotriva Rapidului si eu va voi apara!”.

Razvan Lucescu ii imbratiseaza pe Ciprian Deac si Vladimir Bozovic

Satul sa tot vada cum Ion Craciunescu le ia public apararea tuturor arbitrilor care comit greseli flagrante impotriva Rapidului, antrenorul Razvan Lucescu a rabufnit, ieri, impotriva presedintelui CCA.

Ion Craciunescu este presedintele Comisiei Centrale de Arbitri

Fiul lui Mircea Lucescu l-a acuzat pe fostul „central” ca unelteste pentru ca echipa giulesteana sa nu castige campionatul: „Vad ca Ion Craciunescu ne ataca in continuare, chiar sunt convins ca mesajul lui pentru arbitrii este «gresiti impotriva Rapidului si eu va voi apara!». Pentru mine nu este normal ca un presedinte CCA sa apere de fiecare data brigazile care comit greseli impotriva unei singure echipe”.

Deloc surprinzator, un discurs similar l-a livrat si „Il Luce”, direct din Ucraina: „Rapid a fost cea mai pedepsita echipa din Liga 1! La Tirgu Jiu s-a dictat penalty impotriva ei, iar apoi, la Galati, nu i s-a dat penalty la o faza similara”. Se observa strategia gandita de familia Lucescu, evidentiata inclusiv de antrenorul lui Dinamo Kiev, Yuri Semin: „Inaintea fiecarui meci, Lucescu ii acuza pe arbitrii ca vor fi de partea adversarilor, iar dupa joc, de fiecare data spune ca s-au comis erori impotriva sa. Aceasta tactica a expertului roman in arbitraj functioneaza perfect”.

Rapid n-a beneficiat de doua lovituri de la 11 metri in ultimele etape de campionat, la partidele cu Dinamo (scor 0-0) si CFR Cluj (5-0). In plus, la Cluj i s-a anulat si un gol perfect valabil.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger