AcasăSPORTLucescu jr. a mai ratat un obiectiv cu El Jaish

Lucescu jr. a mai ratat un obiectiv cu El Jaish

Razvan Lucescu incearca sa le explice jucatorilor qatarezi ce inseamna fotbalul profesionist

Dupa ce a prins in extremis podiumul in competitia interna din Qatar, Razvan Lucescu s-a vazut eliminat si din Liga Campionilor Asiei, competitie in care visa macar la fazele semifinale.

Razvan Lucescu incearca sa le explice jucatorilor qatarezi ce inseamna fotbalul profesionist

Marti seara, in mansa retur a optimilor de finala, El Jaish a pierdut meciul cu Al Ahli (Arabia Saudita), scor 0-2, formatia pregatita de Razvan Lucescu fiind eliminata din competitie; in tur, in Qatar, partida s-a terminat la egalitate, 1-1. Dezamagit de infrangerea echipei sale, fostul tehnician al Rapidului a lasat sa se inteleaga la conferinta de presa ca nu-l va surprinde eventuala demitere: „Daca ma intrebati pe mine personal, eu cred ca experienta acumulata in acest sezon ne va ajuta sa ne batem la titlu. Dar mingea este in terenul conducatorilor clubului El Jaish. Este posibil sa ne despartim, nu-i nicio problema. Adio si nu am cuvinte!”.

In primul an pe banca gruparii patronate de Armata Qatareza, Razvan Lucescu a castigat un singur trofeu (Cupa Stelelor), ratand toate celelalte obiective: titlul, Cupa Qatarului, Cupa Printului, Cupa Coroanei Printului si Liga Campionilor Asiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger