AcasăSPORTLucescu insista ca stadionul "Dinamo" sa fie daramat!

Lucescu insista ca stadionul „Dinamo” sa fie daramat!

Reputatul tehnician roman considera oportuna varianta lansata de Ionut Negoita, care doreste demolarea arenei din Stefan cel Mare si construirea uneia de cinci stele.

Mircea Lucescu este ingrijorat de starea jalnica in care arata stadionul Dinamo

Dupa ce l-a sustinut pe Ionut Negoita in razboiul sau cu Nicolae Badea, declarand ca actualul presedinte al Consiliului de Administratie „mai bine s-ar retrage de la Dinamo”, Mircea Lucescu (67 de ani) vine cu o noua afirmatie surprinzatoare.

"Groapa" a fost construita in urma cu 61 de ani

De data aceasta, tehnicianul Sahtiorului il felicita pe Negoita pentru ideea cu daramarea stadionului din Stefan cel Mare si mutarea echipei pe unul nou, modern, ridicat dupa normele impuse de UEFA. „La Dinamo trebuie sa intervina oamenii de afaceri, e nevoie sa se demoleze actualul stadion si sa se faca unul nou. Zona este centrala, una excelenta. Bucurestiul are nevoie de un al doilea stadion la nivelul «National Arena». Spatiu exista, trebuie doar sa vina oameni noi, cu idei noi, cu potential suplimentar si care sa isi asume raspunderea”.

Amplasat in centrul Capitalei, stadionul „Dinamo” a fost inaugurat in 1952 si are o capacitate de 15.032 locuri. Afaceristul Ionut Negoita a propus construirea unei arene de cinci stele la Glina, intr-o zona recunoscuta mai ales pentru groapa de gunoi unde sunt deversate deseurile Bucurestilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
699 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger