AcasăRecomandariLucescu il readuce pe Ferguson in fotbal

Lucescu il readuce pe Ferguson in fotbal

Sahtior are probleme in competitia interna, dar Liga Campionilor nu o sperie. S-a demonstrat asta si miercuri seara, la Donetk, acolo unde n-a putut sa castige „diavolul” ranit Manchester United.

Mircea Lucescu si Alex Ferguson (foto jos), doi titani ai fotbalului

Dupa 1-1 in Ucraina, presa engleza a luat foc, cerand de urgenta revenirea lui Alex Ferguson pe banca tehnica a „diavolilor”. „Asa nu se mai poate!”, a titrat „Mirror”, ziar ce-a prezentat ultimele rezulatate inregistrate de United cu David Moyes la timona: 1-4 cu rivala City, 1-2 cu West Bromwich Albion (acasa!) si 1-1 la Donetk, cu un Sahtior fara vedetele din sezonul trecut! Cerut cu insistenta de fani si jurnalisti, scotianul Ferguson exclude aceasta posibilitate: „Nu ma intereseaza sa mai antrenez sau sa lucrez la United. Aruncati banii pe geam daca pariati vreo lira ca voi reveni. Echipa e pe maini bune cu David Moyes. Este un manager valoros si va avea rezultate. In vara, eu am luat o decizie si am ales momentul perfect. Am inceput o viata noua. Vreau sa merg la Kentucky Derby, US Masters si Melbourne Cup (n.n. – faimoase curse hipice), sa vizitez podgoriile pe care le detin in Toscana si Franta”.

Alex Ferguson

Fara un rival pe masura, Mircea Lucescu crede ca Manchester a scapat cu bine la Donetk, de unde trebuia sa plece invinsa: „United a marcat un gol norocos pe greseala noastra. Englezii au fost mai buni pe contraatac, dar nu as spune ca au controlat jocul. Nu imi aduc aminte sa fi avut mai mult de o ocazie. Sunt multumit ca ne-am ridicat la nivelul lor si chiar i-am dominat la unele capitole. Ne-am asumat riscuri in ultimele 20 de minute si am reusit sa inscriem, dar, din pacate, doar o singura data. Ei au jucat cu forta fizica, noi am fost echipa mai tehnica. Acest punct ne permite sa ramanem in cursa pentru calificare. E pacat, totusi, ca nu am castigat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
972 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger