AcasăSPORTLucescu - 3 meciuri, 0 puncte, 0 goluri!

Lucescu – 3 meciuri, 0 puncte, 0 goluri!

Pe Lucescu l-au luat durerile de cap dupa meciurile din Liga Campionilor

Sarbatoare stricata pentru Mircea Lucescu. Miercuri, la meciul 100 in Liga Campionilor (chiar 126, dupa calculele sale), formatia Sahtior Donetk a pierdut in Suedia, la Malmo, un meci pe care era obligata sa-l castige.

Pe Lucescu l-au luat durerile de cap dupa meciurile din Liga Campionilor

Dupa primele doua etape din faza grupelor, echipa lui „Il Luce” avea urmatoarea linie de clasament: 0 victorii, 0 egaluri, 2 infrangeri si golaveraj 0-7. S-a facut 0-8 dupa meciul cu Malmo, unicul gol al suedezilor fiind marcat de Markus Rosenberg, in minutul 17. De notat ca scandinavii au ratat si un penalty, prin Nikola Djurdjici!
In mod obisnuit, Mircea Lucescu n-a ratat prilejul de a da vina pe arbitri pentru esecul vicecampioanei Ucrainei: „Suporterii au fost fenomenali, dar am avut impresia ca arbitrul a resimtit presiunea si a fost influentat de reactia lor. N-a fost niciun penalty pentru Malmo, dimpotriva, trebuia ca jucatorul suedezilor sa ia cartonas galben pentru simulare”. Totusi, tehnicianul roman isi pastreaza optimismul si crede ca Sahtior poate prinde Liga Europa daca invinge la scor pe Malmo, in retur: „Pe teren propriu, avem nevoie de o victorie la o diferenta de cel putin doua goluri, mai ales ca noi suntem echipa mai buna”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger